17 f vagyok és az elmúlt hetben elég sokat csináltam és most van egy olyan érzésem hogy a nőket szeretem még mindig meg minden de van egy nagyon nagyon pici érzés hogy megbuzultam de mostmár ez az érzés sincs ,olvastam a neten hogy van ilyen.......?
Figyelt kérdés
Hogy van ilyen hogy hormon zavar meg hogy ha túl sokat csinálod meg sok poreszt nézel akkor egy idő után ellustulsz szóval nem tudom mi van de szerintem a hormon zavar volt
Tudom hülye kérdés és elég hülyének nézel ki de azért a válaszokat előre köszönöm!?
2020. dec. 10. 19:18
1/4 anonim válasza:
A szexuális orientációdnak nincs semmi köze a maszturbációhoz és hormonzavart sem okoz. Mindkét feltevésed téves.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát akkor nemtudom
2020. dec. 10. 19:31
3/4 anonim válasza:
Nem mindenki azonnal tudja hogy milyen a szexuális beállítottsága. Az hogy sűrűn maszturbálsz az nem okoz hormonzavart. Valószínűleg biszexuális vagy, csak elnyomod magadban, illetve nem mindenki ugyanolyan szintén vonzódik a saját neméhez. Van aki csak orált akar a partnertől, van aki csak közös hokit, de van aki rendesen szexel is.
4/4 anonim válasza:
Ennyitől nem lesz hormonzavarod. Azt ez képtelen okozni.
Biszex vagy, de csak enyhén. És valószínűleg ezt igyekszel is elnyomni magadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!