Mi lehet ez a vörös kiütés?
Figyelt kérdés
Március elejére van időpontom börgyógyászhoz, de addig gondoltam itt is megkérdezem, hogy mi ez a vörös kiütés a péniszemen. Az arcomon is hasonló van a homlokomon és az orrom két oldalán, de azok nem egybefüggöek Ill. a hónaljakon és a köldökömbe. Probáltam sokféle kérmet, gombára, gyulladásra, ekcémára, de semmi sem hatott. Idöszakosan javul ill. rosszabodik, de végleg nem tünik el és már egy ideje küzdök vele.
Dokihoz mindenképp megyek, de csak igy kaptam időpontot.
2021. febr. 13. 15:07
11/16 anonim válasza:
hany eves vagy,es mikor jött ki?
12/16 A kérdező kommentje:
30. Párméve vettem észre elöször, de nem volt vészes, általában magátol elmult egy idő után ezért nem mentem dokihoz. Viszont az utóbbi honapokban fellángolt, az utóbbi pár hétben pedik különösen felerősödött.
2021. febr. 18. 17:19
14/16 A kérdező kommentje:
Nem mondhatnám :D sokat tudok stresszelni dolgokon. De azt észrevettem hogy ez idöszakos. Ha túl sok a stressz akkor kidühöngöm magam aztán egy ideig megint nyugi. Mint egy kancso amit megtöltenek aztán kiöntik.
2021. febr. 18. 17:27
15/16 anonim válasza:
Nekem az arcomon, karomon van ilyen, a bőrgyógyász szerint lupusz.
16/16 A kérdező kommentje:
15-ös, rákerestem neten és nem vagyok orvos így nem biztos, de szerintem ez nem az. De majd a doki megmondja.
2021. febr. 19. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!