Mi lehet ez a vörös kiütés?
Figyelt kérdés
Március elejére van időpontom börgyógyászhoz, de addig gondoltam itt is megkérdezem, hogy mi ez a vörös kiütés a péniszemen. Az arcomon is hasonló van a homlokomon és az orrom két oldalán, de azok nem egybefüggöek Ill. a hónaljakon és a köldökömbe. Probáltam sokféle kérmet, gombára, gyulladásra, ekcémára, de semmi sem hatott. Idöszakosan javul ill. rosszabodik, de végleg nem tünik el és már egy ideje küzdök vele.
Dokihoz mindenképp megyek, de csak igy kaptam időpontot.
2021. febr. 13. 15:07
1/16 anonim válasza:
Pikkelysömör lesz,alias psoriasis .
2/16 A kérdező kommentje:
Gondoltam már én is arra.
2021. febr. 13. 15:29
3/16 anonim válasza:
Sömör lesz az. Leginkább pikkelysömör.
4/16 A kérdező kommentje:
Bármi legyen az remélem a doki tud majd adni rá valamit. Már nagyon elegem van belőle.
2021. febr. 13. 17:59
5/16 anonim válasza:
Persze hogy tud.
Nem kell aggódnod.
6/16 A kérdező kommentje:
Remélem, köszönöm a választ!
2021. febr. 13. 18:36
7/16 A kérdező kommentje:
Annyi hogy esetleg tudnátok ajánlani valamit amivel enyhíthetném a tüneteket addig amig nem jutok el a dokihoz? Most minden fürdésnél rakok egy kis sót a vizbe, ez enyhitett a dolgon egy kicsit, plusz van egy aloeverás krémem, azzal kenegetem magam hogy ne legyen olyan száraz a bör. Van még valami amit tehetek ez ellen?
2021. febr. 17. 23:19
8/16 anonim válasza:
sajnos ez nem gyögyithato..ezt majd az orvos is megmondja..tüneti kezelés van..van ami enyhit,de mindig vissza fog jönni..es a stressz izfulás felerösiti a tüneteket..es lehet lelki oka is,mert ez örökletes,de meg azt tudom tanacsolni,hogy pszichologust kineziologust is javasolnék,,sokat segitene a tüneteken
9/16 A kérdező kommentje:
Ezzel tisztában vagyok. Utánaolvastam már a pikkelysömörnek. A lényeg inkább az volna hogy kicsit visszább tudom e szoritani amig a dokihoz el nem jutok. Aztán majd ir fel valami kencét, vagy gyógyszert ami enyhiti a tüneteket. Belenyugodtam már hogy nincs végleges megoldás.
2021. febr. 18. 17:12
10/16 anonim válasza:
sajnalom amugy,mert ez borzaszto lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!