Holnap mire számíthatok? Lennt több.19F
Urológiára megyek: fitymafékem rövid , az ér a fitymám teteje felé kékes színű egy helyen és alatta van egy lilás kör folt. Továbbá a jobb herém régebben felcsuszott hasüregbe...és jóval kisebb mint a bal. Mostmár nem vettem észre hogy felcsúszna. Ezen felül nem is valami nagy a méretem bár ezzel biztos nem bír kezdeni semmit...mereven 13.
Mire számíthatok mit fog elvégezni ott helyben szerintetek? szerintem fék átvágás, meg here rögzités. Fájnak?
Az nem gáz, a teljes körülmetélés gáz, ha azt nem csinálják veled, akkor nincs baj :)
Fékátvágás nem látványos és nagyon gyorsan gyógyul. A heréket meg pont jókor rögzítik, nem lesz gond, meglátod :)
A pénisz meg most fog igazán növésnek indulni, a következő években, az, hogy most mekkora EGYÁLTALÁN nem számít. Később majd látni fogod :)
22-23éves korig még nőhet meg sztem nem cink az ha 13cm :F
ha tudod hogyan elégítsd ki magad és a csajod akkor neki is mind1 !
16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!