Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mik befolyásolják a péniszem...

Mik befolyásolják a péniszem méretét?

Figyelt kérdés

Hallottam olyat is hogy ha szűkös ruhákat hordok akkor nem jó az sem. Ha sportolok az előny stb

Szóval mik befolyásolják? (tini vagyok)

2021. febr. 10. 12:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg a génekre még soha nem gondoltál?
2021. febr. 10. 12:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Genetika, tinédzserkori tesztoszteron.
2021. febr. 10. 12:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hormonok és a genetika. Más szerintem nem. Annyira nem lehet szűk egy gatya hogy visszatartsa a növésben, az akkor már elviselhetetlen szűk lenne. A sport szerintem annyiban befolyásolja hogy nem lesz rajtad sujfelesleg. Általában a ducibb embereknek azon a részen is van egy zsirréteg ami miatt kissebbnek tünik. Persze ha hormonális dolog miatt túlsúlyos valaki az a hormon dllog befolyásolja a méretet. Nem vagyok doki, de szerintem nem irtam most nagy marhaságot.
2021. febr. 10. 12:36
 4/9 anonim válasza:
49%

Hány éves vagy?

Mekkora most a mereted?

Sok mindentől függ

2021. febr. 10. 12:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az max a termékenységet befolyásolja, de az is csak abban az esetben, hogyha úgy szűk, hogy kicsi a mérete.
2021. febr. 10. 12:38
 6/9 GretaThunberg ***** válasza:
100%
Nekem pl az tudja nagyban befolyásolni, hogy milyen weboldalt nyitok meg.
2021. febr. 10. 12:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A méreteidet a genetika határozza meg elsősorban. A legtöbb, amit a megfelelő fejlődésedért tehetsz, hogy eleget alszol (legalább napi 8 óra), sportolsz (legalább heti 3 alkalommal) és egészséges ételeket eszel.

Azt mondják, a sportolást leszámítva jobb ha laza alsót hordasz a herék hőszabályzása miatt, de magát a méretet ez sem befolyásolja.

2021. febr. 10. 12:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Genetika. Plasztika.
2021. febr. 10. 12:50
 9/9 anonim ***** válasza:
32%
Egy jó nő nagyon tudja befolyásolni a méretet.
2021. febr. 11. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!