Ha levágom a hajam mindig feljön a fejbőröm?
Figyelt kérdés
3 hetente szoktam levágni nullással és mindig rengetek fejbőr jön fel esetleg van erre valami sampon?2021. febr. 8. 13:24
2/10 A kérdező kommentje:
De ez nem korpa hanem a fejbőröm mindig feljön minden nap mosok hajat hogy úgy hàtha jó lesz hogy puhitsam de seemi
2021. febr. 8. 13:28
3/10 anonim válasza:
Ekcéma. Orvossal tudsz kiiratni speckó sampont vagy simán gyógyszertárban vehetsz a gyengébbekből.
4/10 anonim válasza:
Ameddig az agyad nem látszik, nincs gáz! 😆
5/10 anonim válasza:
Csak simán száraz a bőröd. Nekem géppel való borotválkozás után szintén hámlik a bőr. Hidratáló krém megoldja a problémát.
6/10 A kérdező kommentje:
Láttam ezt az alpecin hybrid sampont az esetleg?
2021. febr. 8. 14:44
7/10 anonim válasza:
Nekem anno korpás hajra Dercos sampont ajénlott a doki és az ilyen plakkos részeket is megszűntette.Gyogyszertárba lehet kapni, henger alakú dobozban zöld cimkés Vichy Dercos sampon. Nekem bevált, lehet hogy neked is egy próbát megér.
8/10 A kérdező kommentje:
Sajna Angliában élek majd megnézem hogy itt esetleg van e olyan köszönöm
2021. febr. 8. 19:16
9/10 anonim válasza:
Nem mosod rendesen.
Ha mosod akkor piszokul dörzsöld és lejön ami leakar.
10/10 anonim válasza:
"Minden nap mosok hajat". Ez nem egészséges, legalább 2 naponta kell, naponta az túl sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!