Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Almaecettől kaphattam gyomorfe...

Yoshimitcu kérdése:

Almaecettől kaphattam gyomorfekélyt?

Figyelt kérdés
Vettem egy üveggel, vízben elkeverve 1-2 evőkanállal ittam naponta. Majdnem elfogyott a 7 decis üveg. Most vasárnap óta evés után fáj a hasam, korog, kavarog. Nemrég voltam hasi ultrangon, ott nemvolt semmi. 31F.
2021. febr. 4. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:
A gyomor fekély az nem így jelentkezik. Az borzasztóan fáj, kisebesedik a gyomor.
2021. febr. 4. 18:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor remélem nem az. Több almaecetet nem iszok.
2021. febr. 4. 18:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Az ecet sokkal gyengébb sav, mint a gyomorban lévő sósav, úgyhogy kizárt, hogy a gyomorban bármilyen sav problémát okozzon, mert kevés erősebb sav jutna el odáig, mint a gyomorsav.
2021. febr. 4. 19:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem valószínű hogy ez okozza, illetve ez nem jelentkezik ilyen rövid idő alatt.

Reggel éhgyomorra kávé, vagy akár alapvetően túl sok kávé, cigaretta, nagyon fűszeres ételek, alkohol és a stressz is stb. Ezek idővel okozhatják hogy kialakul a fekély.

2021. febr. 4. 19:36
 5/5 anonim ***** válasza:

az almaecettől nem kapsz gyomorfekélyt, ahogy egy pohár citromlétől sem. persze nem éhgyomorra kell ezeket inni.

ami gond, az éhgyomorra kávé, gyógyszerek, stressz.

a fekély már nagyon fáj, a kialakuló fekély diszkomfortérzést okoz, állandó enyhe fájdalom (gyomor, gyomorszáj) savas felböfögés, etc. érdemes a jeleket figyelni és azonnal beavatkozni.

gyógyszerek (savcsökkentő, lekötő, bevonó) esetleg salvus víz, probiotikum.

2021. febr. 5. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!