24 éves srác vagyok. Tegnap este bevettem egy szem Cataflant 50 MG ugye nem lesz semmi bajom? Nem kapok ugye gyomorfekélyt? Félek egy kicsit. Furán érzem magamat. Izgulok, fel lennék pörögve. Többet nem veszek be.
Figyelt kérdés
2018. nov. 24. 09:05
1/9 anonim válasza:
De! Már egy szem Cataflant is halált okozhat.
Agyhalált biztos, ez látszik is.
2/9 anonim válasza:
Egy szem fájdalomcsillapítótól már mi bajod lenne?
Gyomorfekélyt azoknál okoz, akik évekig úgy szedik, mintha cukorka lenne.
Ne pánikolj.
3/9 A kérdező kommentje:
Chhron bettegségem is van ugye nem fog semmo történni ? Májam kibírja egyszer ugye ? Többet nem veszzek be.
2018. nov. 24. 09:15
4/9 anonim válasza:
Mindig ilyen beszari vagy? Hagyd már abba a nyavalygást és próbálj úgy viselkedni mint egy felnőtt.
5/9 anonim válasza:
Miért írják-mondják sokan CataflaN-nak?
6/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bwszari, csak félek a gyógyszetől.
2018. nov. 24. 09:19
7/9 anonim válasza:
Valóban nem, csak a halálodat vizionálod egy szem gyógyszer bevéltelétől
8/9 anonim válasza:
Egy szem gyógyszertől miért kéne félned? Nekem volt már olyan, hogy 3 nospat és 2 cataflamot kellett bevennem, annyira görcsöltem menstruáció alatt, de még itt vagyok.
9/9 anonim válasza:
De ha ennyire fosol akkor minek veszed be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!