Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez mi volt(több lent👇🏼👇🏼👇🏼)?

Ez mi volt(több lent👇🏼👇🏼👇🏼)?

Figyelt kérdés

Ma reggel kb 1 órát álltam, és egyszer csak kezdett összemosódni minden, egyre homályosabb lett, és kezdett minden elsötétülni. Nagy nehezen eltántorogtam egy székhez, leültem, szép lassan jobb lett. De nagyon megijedtem. Olyan érzésem volt, hogy kész, már nem bírom magam tartani, összeesek.

Ez mitől lehetett?

16/f

2021. febr. 4. 13:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
(majdnem) elájultál. Leesett a vércukrod valószínűleg. Tudod, sulis ünnepekkor szokott ez történni legalább egy emberrel.
2021. febr. 4. 13:55
 2/10 A kérdező kommentje:
Egyébként ilyet még sose tapasztaltam, hogy így eltud menni a látásom, szinte semmit sem láttam.
2021. febr. 4. 14:00
 3/10 anonim ***** válasza:
40%
Velem történt már ilyen, én bírtam. Olyan, mintha be lettem volna állva vagy ilyesmi.
2021. febr. 4. 14:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul, ájulás közeli állapot. Nekem is volt hasonló többször is, szerencsére mindig időben le tudtam ülni, de amúgy teljesen ugyanez volt. Nekem mindig szürke lett a kép ilyenkor, és a végén én sem láttam semmit, csak a szürkeséget. Vagy vérnyomás probléma, vagy vércukorszint zuhanás általában.
2021. febr. 4. 14:04
 5/10 A kérdező kommentje:

És ezt mi okozhatja?

Az előtt se nem ettem, se nem ittam semmit, ettől lehetett? De egyébként a tanár adott szőlőcukrot, kb fél óra múlva teljesen jóp lettem. Viszont a fejem még mindig furcsa. Hogyha hírtelen előre-hátra hajtogatom a fejem, fáj egy kicsit.

2021. febr. 4. 14:07
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
Igen, azért, mert nem ettél.
2021. febr. 4. 14:08
 7/10 A kérdező kommentje:
Akkor legközelebb odafigyelek, köszönöm szépen a válaszokat!!
2021. febr. 4. 14:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Akár ettél, akár nem, állás közben megváltozik az emberi testben a vér eloszlása. Az alsó testrészek vénái kitágulnak, romlik a vérellátás az agyban és alapvetően ez okozza a rosszullétet. Tanulság: hosszabb ideig tartó állás közben enyhe "helybenjárás" javasolt.
2021. febr. 4. 16:54
 9/10 A kérdező kommentje:

Igen, próbáltam mocorogni, de nem nagyon lehetett, gyakorlaton voltam az iskolában, pincérnek tanulok, itt nem nagyon lehet "szórakozni". És telejesen olyan volt, mintha elment volna az adás.

De a fejem még mindig fáj, ez normális??

2021. febr. 4. 16:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Teljesen**
2021. febr. 4. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!