Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szoktam orálozni a barátom és...

Szoktam orálozni a barátom és miután aktusoztunk ott lent erősen ég és fáj a barátomé meg erősen vörös az egész pénisze és ha lehúzza a bőrt erősen váladékozik és a bőr is lehámlik neki és nagyon büdös is. Mi ez? 16

Figyelt kérdés
Amúgy amikor orálozom akkor még normál színű és nem büdös meg nem jön le róla bőrdarab de utána igen.

2021. jan. 29. 19:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%

Megszakitasosan 16 evesen? Hat ti nem vagytok normalisak. Gyereket akartok? Akkor csinaljatok csak.

Nem kell tudnia anyadnak, hogy szexelsz, bar en a helyeben ugy nyakon vagnalak ha tudnam, hogy ilyen felelotlenul csinaljatok. Szepen felhivod az orvost, idopontot kersz, aztan elmesz, ennyi. Minel tovabb huzod, annal rosszabb lesz.

2021. jan. 30. 00:21
 12/14 anonim ***** válasza:
77%
Tényleg van olyan, aki ezt a kérdést komolyan veszi?! :DD
2021. jan. 30. 12:26
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy sokat onkenteskedtem, es talalkoztam ennyire buta tinikkel, szoval ha a kerdes meg kamu is, attol meg sajnos ez egy letezo problema.
2021. jan. 30. 12:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Mindkettotoknek el kell menni orvoshoz. Amig nem kezelnek ki teged es a baratodat is addig tilos szexelni, kulonben oda-vissza fogjatok fertozni egymast.

Ha meg nem akartok gyereket, akkor vedekezzetek, a megszakitas csak lutri.

2021. jan. 30. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!