Mitől lehet büdös és sárga folyásom?
Sziasztok.
Pár napja kezdett erősebben folyni a folyásom és most ilyen krémesebb vagy túrósabb, hogy szokták mondani. Meg sárgás zöldes színe van és büdöses. Mindig rendesen tisztálkodom főleg ott lent, mert a folyás régóta problémám de inkább csak több volt mint másnak. De most kezdett el ilyen krémes lenni. Meg lehet ezt szüntetni valahogy meg az erős folyást? Lehet olyan hogy egyáltalán ne legyen ott folyás tehát tiszta és száraz? Vagy egy kis folyása mindenkinek van? Annyira szégyellem de most már tényleg rászedem magam a nőszógyászhoz, mivel eddig gondoltam nem jelent gondot, lehet nekem max több van mint másnak de most már kezdek aggódni. Most mennék először nőgyógyászhoz, és rettenetesen félek, mivel szűz is vagyok meg amúgy is eléggé szégyenlős. Sokan mondják, hogy a férfi orvosok jobbak sőt barátnőm is férfihez ment először de én szerintem inkább nőihez mennék az mégse annyira kellemetlen talán. Először, hogy kell bejelentkezni telefonon és telefonálás közben kell kérni ha női orvost szeretnék? Mit fognak amúgy csinálni vagy hamar kész lesz a dolog? Nagyon félek, tudom nincs értelme emiatt izgulni de én ilyen dolgokon is eléggé izgulok. MEg mi lesz ha pont akkor kezd el folyni mikor a doktor vizsgál vagy előtte meg lehet törölni ott papírzsepivel? Nem akarom, hogy a doki igénytelennek tartson meg hogy elküldene megmosakodni emiatt. Nagyon félek ezektől. Nyugtassatok meg. 22L.
Az nem hangzik jól. :(
Hogy kaphattam el egyébként?
3.Köszi.
Jó hogy meg lehet szüntetni mert eléggé zavar.
Előtte megmosakodhatsz úgy érted hogy mielőtt elindulok vagy ott az orvosnál? Mert ha levetkőzök szerintem tuti olyan lesz ott. Meg általában betétet hordok emiatt is.
5.22 ami ott van :D
hűt a folyás talán olyan 14 éves korom óta van de kezdetben nem figyeltem igazán erre. Mostanában kezdődött ez a krémes jelleg. Korábban is volt erős de nem vészes bár a bugyim mindig olyan volt ha betét nem volt nálam.
Pedig úgy szeretnék már megszabadulni a betétektől.
De sajnos egy napot nem tudnék kibírni szerintem betét nélkül. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!