Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Eicigeretta miatt meddőség?

Eicigeretta miatt meddőség?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

19 éves vagyok lassan 20 és 3 éve vapelek. 3mg-os nikotin tartalmú liqvidet szívok, soha nem dohányoztam ezzel kezdtem.

Most viszont kijött egy kis egészségügyi bajom.

Barátnőmmel nem feltétlenül védekeztünk mindig, sőt. Az esetek többségében nem. Ne menjünk bele hogy felelőtlenség stb

Én is O is dolgozik stb.

Elment nőgyógyászhoz gyógyszert íratni, elmondta mi a helyzet stb. Orvos azonnal csinált tesztet, negatív.

Uh, fizikai vizsgálat, vérvétel és teherbe eshet mégsem esett. Az orvos az mondta nagyon gyorsan menjek orvoshoz mert vmi baj van velem.

Olvasgattam neten és pár oldalon összefüggést találtak a vape és meddőség között. Mennyire valid információ ez?

Olyan napi 300-500 slukkot szívok csak a viszonyítási kedvéért.

Most eléggé mellbe vágott ez a helyzet. Jövő hét után megyek én is dokihoz de mégis ideges az ember. Szóval kezeljük helyen a helyzetet..

Köszi.

2021. jan. 24. 18:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül csak ez okozhat meddőséget
2021. jan. 24. 20:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
mas is okozhatja, de a dohanyzas rasegithet. errol 20 evesen most hallassz eloszor ?
2021. jan. 24. 20:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem most hallok de eléggé oda vágott. Még semmi nem biztos, lehet az se vagyok. Elég stresszes életet élek szóval lehet az is
2021. jan. 24. 23:15
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A nikotin növeli a pulzusszámot, emeli a vérnyomást, szűkíti a bőr kisereit, megváltoztatja a vér összetételét és az anyagcserét is. Ezek a hatások hosszú távon számos nagyon súlyos betegség kialakulásáért felelősek.
2021. jan. 25. 04:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!