Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez mi lehet 🤔😥??

Ez mi lehet 🤔😥??

Figyelt kérdés
Először de ez már több hónapja folyton ki újult kis piros pöttyök voltak a makkomon viszketett kamillával kezeltem. Nem rég volt fityma szűkületem elmúlt de folyamatosan vissza tér, szex után.. meg a makkom sapkája mindig ég 🔥 ha meg próbálok maszturbálni akkor csak égés van szűkület nincs. Valaki volt már így esetleg?
2021. jan. 19. 23:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Voltam. Szerintem valami gomba -szerű lehet, bár nekem mindig elmúlt pár napon belül simán.
2021. jan. 20. 00:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg gyulladás, ami bakteriális fertőzést sejtet. Menj el urológushoz.
2021. jan. 20. 04:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Leirasod alapjan lehet bakterialis vagy gombas fertozes is. Ki kell kezelni teged es a pertneredet is, kulonben oda-vissza adogatjatok egymasnak. Irany a bor- es nemibeteg gondozo. Addig ne szexeljetek.
2021. jan. 20. 06:56
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat ! kicsit meg nyugodtam ! mindenképpen ideje lesz jelentkeznem hétfőn urológiára mert már hónapok óta van ez a dolog .. bár a pöttyöket el tudtam tüntetni kamillával azóta sincs hálaistennek. Az égés nem tudom mióta van de nem az idén keletkezett az tuti ..Ma PL. pisiléskor is égett, de az egész hegyétől tövéig .. annyit tudok hogy magas a hugysavam.
2021. jan. 20. 19:11
 5/7 A kérdező kommentje:
első kommentelő. . Kezelted valamivel ?
2021. jan. 20. 19:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Hétfőn... Mert holnap nem tudod felhívni??
2021. jan. 20. 19:23
 7/7 A kérdező kommentje:
hétfőn van rendelése csak !! :/ sajna
2021. jan. 21. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!