Fiúk, ha sokáig nem élveztek el akkor este a szervezet gondoskodik az ondó távizásról? Lehet olyan hogy erekció nélkül? Vagy ez minden esetben azzal párosul... Ha valaki lebénul és nem működik ott, akkor ilyenkor hogy van ez a folyamat?
Értem. Ezek szerint ha valaki lebénul akkor is, mert nem kell hozzá szexuális inger.
Hasznos volt a válasz, :)
A papok jutottak még eszembe náluk gondolom érdeklődés hiányában ugyanúgy lassul.
3 as kicsit megkeverted a dolgot,a fele sem igaz.
Vedd át újra nemi szervek működéséről való ismereteidet .
A mellékherék kapacitása véges.
Sziasztok. Nos igen, azért ne vesszetek össze de köszönöm a választ író tévedésének kijavítását!
Én egy gimis lány vagyok akit érdekel a biosz, így nagyjából tudom hogy a mellékhere játszik szerepet..
A kérdésem arra irányult, hogy erekció hiányában, lásd pl bénulás abban az esetben hogyan reagál a szervezet. Mert stimuláció miatt és hormonok hatására természetesen oké ürül. Ha egy bénulás kizárja az okokat, akkor gondolom anélkül távozik hogy nincs meg a "felált állapot".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!