Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Egy ideje vannak problémáim különösen a hereimmel és néha alhasi és lagyek tájon..több dokinál is voltam de nem találtak semmit, laboron sincs gyulladás meg semmi..viszont néha fáj és diszkomfort érzetet ad szinte mindig vmint sok kicsi rózsaszín pirosas ereket látok a heréimen illetve egy nagy kitüremkedő eret a péniszem jobb oldalán..mi lehet a probléma?3 urológus és a háziorvosom szerint semmi..szedek egy gyulladás gátló gyógyszert de sokat nem segít..2021. jan. 14. 21:24
11/17 anonim válasza:
az erek alapján beképzeled az egészet
voltál orvosnál, találtak bármit?
12/17 A kérdező kommentje:
ahogy írtam eddig 3 dokinál jartam és nem igazán találtak semmit..prosztatara kaptam kupot meg gyógyszert..azóta mostanában leginkább a jobb herém, a hasam illetve sokszor a jobb lábam amibe így belenyilal..illetve ma reggel úgy keltem fel h egy ilyen kis világos száraz folt volt a gatyámban..ilyen se volt még..nem csináltam a farkammal semmit h “az” lenne..
2021. jan. 18. 08:33
13/17 anonim válasza:
szia, első vagyok. Tart még a fájdalmad?
14/17 A kérdező kommentje:
nem olyan erősen meg inkább csak ilyen zavaró érzés de igen
2021. jan. 23. 07:44
15/17 A kérdező kommentje:
és arra tudnátok valamit mondani hogy az előbb vertem ki és elmentem de megint színtelen és híg volt és megszagoltam és ilyen vizelet szerű szaga volt..ez mi lehet?
2021. jan. 26. 10:56
16/17 anonim válasza:
végeztettél sperma vizsgálatot?
17/17 A kérdező kommentje:
Egyenlőre még nem..kellene?
2021. jan. 26. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!