Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Tudnátok segíteni?

Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Egy ideje vannak problémáim különösen a hereimmel és néha alhasi és lagyek tájon..több dokinál is voltam de nem találtak semmit, laboron sincs gyulladás meg semmi..viszont néha fáj és diszkomfort érzetet ad szinte mindig vmint sok kicsi rózsaszín pirosas ereket látok a heréimen illetve egy nagy kitüremkedő eret a péniszem jobb oldalán..mi lehet a probléma?3 urológus és a háziorvosom szerint semmi..szedek egy gyulladás gátló gyógyszert de sokat nem segít..
2021. jan. 14. 21:24
1 2
 1/17 anonim válasza:
Szia, ilyen nekem is elő szokott jönni X időnként, legalábbis amit leírsz nekem is hasonló tüneteim voltak. Kb. évi 1-2 alkalommal. AZtán magától elmúlt. De nyilván így látatlanban mondom csak. SZerintem ha zavar, akkor menj el valami magándokihoz ha az jobban megnyugtat..
2021. jan. 14. 21:34
 2/17 anonim válasza:
1-es vagyok. Nekem a nagy ér oldalán fájt leginkább ha hozzáértem. Szerintem neked is hasonló lehet. EL fog múlni. 29/f
2021. jan. 14. 21:39
 3/17 A kérdező kommentje:
A harmadik urológus az magándoki volt..nekem ahol az a nagy ér van az nem igazán fáj..azért frusztrál mert sehol se találtak semmit és mégis vannak problémáim..de remélem tényleg olyan mint amit mondasz és elmúlik majd..csak már vagy 3-4 hete tart..
2021. jan. 14. 21:49
 4/17 anonim ***** válasza:

Az hogy érés a farkad és a heréd az nem probléma.

Milyen gyakran önkielégítesz?

2021. jan. 15. 06:27
 5/17 A kérdező kommentje:

Általában egyszer egy nap..de az se mindig olyan mint szokott..sokszor színtelen és elég híg is..jah és nem írtam de ezek a lilás rózsaszínes pirosas vékony erek a peniszemen is latszodnak ugyanúgy ahogy a heréimen..

egyébként 21 vagyok

2021. jan. 15. 07:57
 6/17 A kérdező kommentje:
ja meg egy nagyobb elég jól látható de nem kituremkedo lilás ér is látszik a peniszemen de csak jobb oldalt
2021. jan. 15. 08:39
 7/17 anonim ***** válasza:

Az hogy egy pénisz érés és kilátszódik az nem nem gond. Van akinek ilyen, míg másnak alig vagy egyáltalán nem eres.

Akkor 1 dolog lehet, ami nekem is gond volt, az pedig a testtartás. Rosszul tartod a csípőd, és ez sugárzik ki a heréidbe.

2021. jan. 15. 08:50
 8/17 A kérdező kommentje:
de eddig nem igazán vettem észre hogy ilyen..rosszul tartom a csípőmet?fekve, ülve is érzem ugyanúgy..nem feltétlen egy erős fájdalom csak érzem és ezelőtt nem éreztem ennyire..
2021. jan. 15. 09:16
 9/17 A kérdező kommentje:
az előbb onkielegitettem, és így a felénél egy kevés már kijott de semmi színe meg nagyon híg..majd a végére értem és elég sok jött ki de az is ilyen teljesen színtelen és híg cucc volt meg ilyen buborékos..jah és ahog utána megnéztem a peniszemet azok a piros erek néhány helyen már szinte ilyen véresek voltak vagy nemtudom..normális ez??
2021. jan. 15. 13:18
 10/17 anonim ***** válasza:
az erek kellenek hogy életben tartsák a cuccod, teljesen normális
2021. jan. 17. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!