Időnként megjelenő csómó, a here tetején. Mi lehet?
Üdv, egy ideje észrevettem a bal herém tetején egy csomószerűséget. Viszonylag nagynak néz ki. Nem kemény, nem fáj, nem érzékeny, de nyomásra kicsit kellemetlen. Egy ideje ott van már és nem tudom mi lehet. Néha eltűnik, néha pedig újra megjelenik.
Tényleg nem tudom mi lehet mert van, hogy napokig, vagy hetekig nem látom, akkor se ha nagyon keresem, máskor meg olyan feltűnő, hogy nem lehet nem észrevenni. Nem vagyok biztos benne, de talán akkor a legfeltűnőbb, akkor jelenik meg látványosan, ha előtte pl szűkebb farmer volt rajtam, vagy hasonló. Az is furcsa, hogy néha olyan nagynak látszik, mintha alig férne el, de aztán meg teljesen eltűnik, ezért nem hiszem, hogy csak néha nem találom. Valaki tudja mi lehet ez? Nem mertem még szólni senkinek, de kicsit aggaszt a dolog.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!