Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogy tudom felgyorsítani...

Hogy tudom felgyorsítani hajam növekedését?

Figyelt kérdés
helóka az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom felgyrosítani a hajamnak a növekedési idejét? minden infó a hajamról: kb utoljára szeptemberben volt vágatva, oldalt és hátul olyan rövidre hogy megfogni nem tudtam (ez most már 4 centisre nőtt meg) felül a hajam pedig meg volt hagyva olyan 3-4 centisnek ami most jelenleg 8 centis. head and sholders sampont használok és abból a mentás változatot. Hajápoló balzsam: Loreal Paris márkájú. Régebben vasaltam de most már annyira nem mert online oktatásban úgyse látszik. Hajatmosni hetente vagy kéthetente egyszer szoktam mostanában mert azt hallottam hogy zsírosan sokkal hamarabb nő meg. Ha nem használok hajápolót akkor is puha a hajam. Alapból vékonyszálú kicsit sűrűbb mint az átlag vékonyszálú hajak. Remélem mindent leírtam ami hasznos lehet :)

2021. jan. 11. 16:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A hajadhoz megfelelő sampont válassz. Fodrász tud segíteni benne.

A zsíros haj nem nő gyorsabban.

A szervezet vitamonraktárát kell felturbózni. Ezek közül is vannak amik hatnak erre. Cink, a szelén, e vitamin, és bár én nem erre, de spirulinát szedek. Amióta ezt szedem a körmöm és a hajam is gyorsabban nő. Egyébként havi 1 cm növekedés az átlagos

2021. jan. 11. 17:50
 2/2 A kérdező kommentje:
rendben kikpróbálom köszönöm szépen nagyon sokat segítettél ezzel ja és az elsőnek tudod azthiszed hogy ez k*rva vicces meg minden de nem tudod hogy más miért akar hosszú hajat és hogy komolyan el szeretné érni azt szóval ha ez nem a te világod akkor nem muszáj kommentelni se aranysokám, de a másodiknak nagyon nagyon nagyon szépen köszönööööm :)
2021. jan. 11. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!