Ha HPV szemölcs van a farkamon és orálozunk a partneremmel akkor azt ő elkaphatja?
12 az a Hpv nem az a hpv.
Az oltás meg tök fekesleges ha már elkapta egyszer.
Amúgy azt ügye vágod hogy ha valaki tisztában van azzal hogy nemibeteg és ennek a tudatában létesít szexuális kapcsolatot valakivel, akit erről nem tájékoztat, akkor azért fel is lehet jelenteni mivel veszélyezteted az ő és mások egészségét?
A csaj tudja hogy lefertőzted?
1. Nem vagyok a tesód.
2. Orálisan kielégítettek. HPV-d van. Ezt is össze kellett szedned valahogy. Elég lehetett hozzá az is hogy egy csaj leszopott aki fertőző. Most te is az vagy. Ennek tudatában szopattál csajt. Mindenképpen értesítse a csajszi, hogy ilyen probléma van.
17es
Nem azt írta a kérdező hogy csináltak bármit.
Hanem hogy ha csinàlnak akkor átadhatja e.
Te nem olvastad el rendesen, és több kommentet erre építve írsz
Bőr- és nemibeteg gondozóba kérj időpontot szerintem, ne urológiára, beutaló nem kell háziorvostól. Én mindenképp csináltatnék egy HPV tesztet, ha negatív akkor lehet csak szexelni. HPV ellen a gumi sem véd sajnos.
Minél előbb menj dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!