Hpv szemölcs ellen házilag valamit, ami eltünteti?
Figyelt kérdés
Nem akarok dokihoz menni2020. dec. 25. 17:26
1/8 anonim válasza:
Pedig muszaj lesz. Nem csak annyibol all a kezeles, hogy a szemolcsoket eltuntetik, ami egyebkent hazilag veszelyes is, mert ha elfertozodik, akkor rosszabb lesz, mint volt. Menj csak szepen orvoshoz, a magad, es a parod erdekeben. Ha jelenleg nincs parod, akkor a jovobeli parod erdekeben.
3/8 anonim válasza:
Párom babafürdetőt kapott rá az orvostól, én úgy leugattam.. a világon nincs még egy ilyen idióta, így megértem, ha minden megoldást keresel! :D
Vérehulló fecskefű és egy jó orvos. Fura, de pl. az 1000mg Augmentin kúra is segített nálunk. Vírus, mégis antibiotikummal ölték ki! Ha vakarod, basztatod, borotválsz és nem kezeled a sebeket, akkor nagyont terjed rajtad.. és minden partneredre terjeszted! Ráadásul nőkben bizonyos vírustörzsek rákosodnak is belőle.
Nehogy képet küldj, de ha nem 1-2 apró valami, akkor azt ne otthon akard leszedni!!!
5/8 anonim válasza:
Nincs sajnos semmi. Inkabb ne probalkozz. Nekem mar ketszer szedte le borgyogyasz. 1 év utan kiujult az elso kezeles utan.
Fagyasztás + ecsetelő. Nincs ra mas hatasos modszer. Ciki de tul kell esni rajta.
6/8 anonim válasza:
Amig orvos nem kezeli ki, nem szabad szexelni, meg gumival sem, mivel nagyon fertozo. Szoval en minel elobb elmennek a bor es nemibeteg gondozoba, beutalo nem kell.
7/8 anonim válasza:
A doki leszedi. Vagy lekaparja vagy ecsetelést ír vagy fagyasztja. Ha le tudod szedni magadnak akkor kapad le és a sebből szedd ki a gyökerét (kicsi bogyónak tudom leírni). A sebeket betadinnal fertőtlenítsd. Én magamnak szedtem le és nem nőtt vissza. Ez egy vírus amit nem lehet kiírtani. Ezzel együtt fogsz élni. Ha újra kijön máshol akkor ugyanígy szedd le.
8/8 anonim válasza:
Lehet itt lepontozgatni, de a kezeles meg mindig nem csak annyibol all, hogy leszedik a szemolcsot (mar ha tenyleg hpv) tudom, mert atestem rajta. Hazi modszereket hanyagold, menj orvoshoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!