Miert van merevedesi gondom?
Figyelt kérdés
2 eve mar , hogy nincs spontan merevedesem , nem jovok izgalomba ha meglatok egy izgato kepet. A merevedesem nem lesz teljes es tartos. Regebb az utcan is ha meglattam egy not 3 masodperc alatt kokemeny lett. Most pedig nagyon lassan kovetkezik be a merevedes es ha egyszer elmegyek , utana sok ideig nem lehet felallitani. 26 vagyok es aggaszt hogy mi lehet a gond2020. dec. 22. 09:57
1/4 anonim válasza:
Lehet lelki oka is, mert ezen parázol. Az hogy csak úgy nem áll fel ha meglátsz egy nőt, az nem probléma. Megtanultad magad kontrollálni, ami ennyi idősen azért nem árt.
Nem mindenki tud azonnal újra bevetésre kész lenni miután elélvezett. Nincs ezzel a résszel sem gond.
Ha úgy érzed, hogy gond van a merevedés erősségével, akkor pedig vizsgáltasd ki magad, de szerintem így a leírás alapján semmi gond nincs vele.
Szintén 26 vagyok.
2/4 Angel3000 válasza:
Dzia! Nézesd meg a vércukrodat! Szedjél royal Ginzeng Jewelly kapszulàt, jòl hat a férfiassàgodra és erösiti az immunrendszeredet is! Dm boltban lehet kapni kb 1900 ft körûl !
3/4 anonim válasza:
Sportolj is. A mozgás jót tesz. Edzések után nagyon kanos vagyok.
4/4 A kérdező kommentje:
A vagy is eltunt ,regebb olyan kemeny lett hogy orultem meg annyira kivantam, most lannak fokozatosan all fel, es tusolas kozbe , illetve allo pozicioba lelankad
2020. dec. 22. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!