Olyan büdös vagyok mintha nem is fürdenék, mit tegyek?
termékek ajánlásának örülnék a legjobban
reggel zuhanyzom, megvárom mig teljesen száraz vagyok mert ha nyirkosan teszem fel a dezodort akkor nagyon hamar leizzadom és büdös leszek.
még amikor igy is teszek delre már konkrétan büdös vagyok, mintha sportoltam volna pedik irodai munkám van, ülök.
bekenem ilyenkor és egy nedves törlőkendővel áttörlöm a hónom alját, de mire hazaérek megint nagyon büdös vagyok, le kell fürödjek, hogy a párom ne vegye észre.
utána estefelé megint az leszek
már sok dezodort próbáltam és izzadni nedvesen nem izzadok, nem hagyok foltot csak a szag...nem dohányzom és nem iszom
27/F
Old spice vált be nekem sportoláshoz. Szóval akkor az ülő munkát is ki kellene hogy bírja.
Azonban tudom hogy nem ezt kérted, de ez akár pajzsmirigy probléma is lehet. Sajnos ezt jó lenne kivizsgálni, hogy mi okozza.
A dezodortól is lehetsz büdös, ne használd ezeket mert lehet allergiás vagy rá..
Max egy kis hintőport szórj magadra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!