Hogyan tudna végre meggyógyulni a férjem?
Akkor ez is ekcéma.
A fellángolásnál nagyon kevés Elocom nagyon vékonyan, tisztálkodás után, naponta egyszer. Elvékonyítja a bőrt és szteroid krém, tehát tényleg csak szükség esetén hasznos.
Egyébként nem szabad se kiszáradni hagyni se nedvesen. Valamilyen hidratáló valószínűleg kell majd rá, először a hajlataiban próbálkozzon vele.
A mosásnál pedig ki kell tapasztalni, neki mi jó, általában az öblítő teljes elhagyása szokott segíteni, abból marad főként az anyagban, és főként az irritálja a bőrt.
Ha ekcéma, akkor irány a bőr és nemibeteg gondozó.
Én is ekcémás vagyok, de nekem a kézfejemen jön ki.
Mi nekem sokkal rosszabb, mert ugye kézmosás gyakoribb, mint a szerszám megmosása, és nagyon kiszárítja.
Amit én tudok ajánlani, hogy olyan tusfürdőt használjon ami illatmentes, ez az ami szokott nekem is csípni, szárítani a bőrt és pirosítani.
A Rossmann Babydream termékei nagyon jók, én azt használom.
Másrészt: Az ekcéma is allergia, ha ott is kijön neki, nem lehet latexallergiája?
4es, oda ment alapból. Ott felírtak neki gyógyszertári kenőcsöt de nem használt.
Amit most a sok tipp és olvasgatás után ki fogunk próbálni:
- érzékeny mosószer. öblítő helyett évek óta ecetet használok, tehát elvileg annak semlegesítenie kéne és kimosni az összes mosószert, de hát ki tudja...
- aloe vera gél
- teafaolaj
Ha semmi nem használ, akkor neogranormon, körömvirág krém.
Az állami bőrgyógyász a férjemnek rühöt állapított meg amikor mosószer allergiája volt...
Elocom vényköteles, de a háziorvos is felírhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!