Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A prosztatagyulladásból...

A prosztatagyulladásból egyáltalán ki lehet gyógyulni? Van, akinek nagyon erős tünetei voltak, de meggyógyult?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok, és évek óta tart ez a borzalom. Minden magömlés után fájdalmaim vannak, reggelente a legrosszabb. Vizelésnél is állandóan fáj... mire eljutottam odáig, hogy lefeküdhettem egy lánnyal, ez már megvolt, így kérdéses számomra, hogy lesz-e egyáltalán valaha is részem élvezetes aktusban. Voltam nem egy komoly szakértőnél, több antibiotikumkúrán is túlvagyok, sok mindent kipróbáltam, de csak nem múlik el. Kezdem azt hinni, hogy ebből ki se lehet gyógyulni. Kezdek félni attól, hogy ez örökre így marad.
2018. aug. 21. 01:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Az én orvosom sumetrolimot írt fel nekem, napi 3x2-t szedtem és attól gyógyultam meg.
2018. aug. 21. 08:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem szakértőhöz kell menni,hanem egy jó urológushoz,akit érdekel is a beteg problémája .Nem csak találomra irogatja fel a gyógyszereket .Amig a laboratórium nem mutatja ki nálad a kórokozót,(baktérium tenyészet),addig nem kapsz rá megfelelő gyógyszert sem .Ami az egyik betegnek hatásos,a másiknál hatástalan marad .
2018. aug. 21. 16:39
 3/5 anonim ***** válasza:
A férjemnek csak a vénásan kapott antibiotikumoktól múlt el. Kell egy vizelettényésztés is, nem csak egy általános vizeletvizsgálat. Keress fel egy jó urológust, akár magánúton is, ha teheted!
2018. aug. 23. 21:21
 4/5 anonim válasza:
Szia. Igen ki lehet gyógyulni. Kb 3 éve volt mikor először begyulladt. Én próbáltam mindent: antibiotikumokat, hőterápiát (ettől szerintem nekem csak rosszabb lett.) magán orvoshoz jártam, Ausztriába jártam dokihoz ott a külföldi gyógyszereket is kipróbáltam. Egyszer még prosztata masszázson is voltam ami nagyon fájdalmas akkor is meg utána is. Minden felé népi gyógyászati dolgot bevetettem. Tea, kapszula, egészséges sex stb. Semmi nem jött be. Az egyetlen módja hogy ne fázz meg, ne biciklizz sokat főleg ne hidegben, az autóba kell ülésfűtés. Ha érzem hogy beteg leszek egyből megyek dokihoz nem várom meg hogy rámenjen. Ha valamiért mégis érzem hogy valami nem jó akkor többet iszom megpróbálok oda figyelni. Az egészséges sex sem árt, de ha viszont túl sok az sem jó. Az hülyeség hogy ha fáj akkor szexelni kell, szerintem inkább 2-3 nap pihi és utána. A maszturbálás/petting is csak módjával. Heti Max 3x. Én így csinálom már egy éve nem kelletem menni dokihoz. Volt hogy rosszabb volt de akkor, odafigyelés,háziorvos ha megfázás török stb.
2019. jan. 3. 09:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta a doki, hogy minél többet ürüljön, legyen napi egy szex vagy maszturbálás. Prosztatamasszázson többször is voltam, nagyon szar dolog, de valamennyit mintha használt volna. Az a baj, hogy nekem a húgycsövem, maga a pénisz is fáj, hosszában. És már nem is tudom, hány éve. Lehetett vagy 6 éve, hogy ez elkezdődött.
2019. jan. 3. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!