Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért akad a nyelvem?

Miért akad a nyelvem?

Figyelt kérdés
KB 2-3 hete úgy vettem észre, hogy egyre nehezebb kiejtenem egy csomó szavat. Mintha nem akarna úgy mozogni a nyelvem. Nincs se poercingem se fogszabájzó, semmi zavaró tényező nincs. 25 éves vagyok ha ez számít valamit

2020. nov. 29. 21:30
 1/7 A kérdező kommentje:
Magas vérnyomásom az van, de nem szedek rá gyógyszert és nincsenek rosszulléteim se tőle. 24 órás vérnyomásmérőről tudtuk meg, hogy ez fen áll. Nem tudom hogy lehet e köze ehhez
2020. nov. 29. 21:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy CT-t nem ártana megejteni, mert sajnos ez agydaganat gyakori jele. Holnap ejtsd meg a körzeti orvost és kérj beutalót.
2020. nov. 29. 21:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Lehet hogy valami gond van a beszéd központnál.

Háziorvos csak a neurológiára küldhet,onnan lehet Ct re jutni.

A magas vérnyomásnak is köze lehet hozzá.

2020. nov. 29. 21:38
 4/7 Angel3000 ***** válasza:
100%
Szia! A nehezitett beszèd oka lehet stressz is. Termèszetessen nem zárható ki más oki tènyezô sem, - ha ismèt jelentkezik akkor javaslom egy Neurológus szakorvost megkeresni! Minden jót!
2020. nov. 29. 21:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha magas vérnyomásod van akkor miért nem szedsz rá gyógyszert?
2020. nov. 30. 12:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia. Voltál orvosnál? Mi volt? Mi a bajod? Jól vagy?
2020. dec. 31. 18:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Most egy ideje semmi bajom nincs, nem voltam még orvosnál mert szinte lehetetlen eljutni a vírus alatt
2021. jan. 2. 09:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!