Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mennyire fájdalmas férfiak ez...

Mennyire fájdalmas férfiak ez a fajta intim szőrtelenítés?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy a herezacskó, a herezacskó környéke és a pénisz epilálása egy minőségi epilátorral (pl.: Braunnal) mennyire fájdalmas? Persze ez biztos egyénfüggő is, de érdekelnének azoknak a férfiaknak a véleménye, akik epilálnak ott alul. A borotvára/testszőrnyíróra azért nem szívesen hajlok, mert úgy elég hamar visszanő a szőr.

2020. nov. 29. 16:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nokent mondom, hogy az epilator kinzas intim testreszen, en nem birom. Az a baj vele, hogy ugye nem egy gyors folyamat, mint pl a gyanta, az is faj, de legalabb az viszonylag hamar megvan.

Lassu, fajdalmas, es mivel magadnak csinalod, ugy meg rosszabb.

2020. nov. 29. 16:33
 2/3 anonim ***** válasza:
72%
Felejtsd el zacsin az epilátort, simán bekapja a bőrt is és az kegyetlenül fájhat. Menj kozmetikushoz vagy fogadd el hogy férfi vagy és élj szőrösen.
2020. nov. 30. 12:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Én évekig epiláltam magam intim részen is. Nyilván fájdalmas, de megszokható. Amire jobban kell figyelni az a zacsi, ott nagyon óvatosan kell, mert könnyen becsípi ha nem feszíted meg jól. A többi résszel nincs túl sok macera.

Egy bevált trükk még, hogy érdemes víz alatt használható epilátort venni, és meleg víz alatt epilálni, mert sokkal kevésbé fáj így. Nekem volt hagyományos száraz epilátorom is, később egy Braun vizes volt, ez nagyon bevált, sokkal kevésbé volt fájdalmas vele epilálni víz alatt annak ellenére, hogy sokkal több csipesze volt, és ezáltal egyszerre sokkal több szőrt ki is szedett mint a régi száraz epilátorom.

nov. 1. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!