Mennyire fájdalmas férfiak ez a fajta intim szőrtelenítés?
Nokent mondom, hogy az epilator kinzas intim testreszen, en nem birom. Az a baj vele, hogy ugye nem egy gyors folyamat, mint pl a gyanta, az is faj, de legalabb az viszonylag hamar megvan.
Lassu, fajdalmas, es mivel magadnak csinalod, ugy meg rosszabb.
Én évekig epiláltam magam intim részen is. Nyilván fájdalmas, de megszokható. Amire jobban kell figyelni az a zacsi, ott nagyon óvatosan kell, mert könnyen becsípi ha nem feszíted meg jól. A többi résszel nincs túl sok macera.
Egy bevált trükk még, hogy érdemes víz alatt használható epilátort venni, és meleg víz alatt epilálni, mert sokkal kevésbé fáj így. Nekem volt hagyományos száraz epilátorom is, később egy Braun vizes volt, ez nagyon bevált, sokkal kevésbé volt fájdalmas vele epilálni víz alatt annak ellenére, hogy sokkal több csipesze volt, és ezáltal egyszerre sokkal több szőrt ki is szedett mint a régi száraz epilátorom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!