Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lányok! Ti hogyan távolítjátok...

Lányok! Ti hogyan távolítjátok el a szőrt lentről? Mi mennyire fájdalmas, mennyire tartós, mennyire nehéz?

Figyelt kérdés

Nekem elég érzékeny a bőröm, próbáltam már borotvát, de bármennyiszer próbáltam, kipattogzott. Esetleg krém jó lenne ez ellen, vagy vmi hab?

A válaszokat előre is köszönöm.

2013. dec. 1. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem is ugyanez a problémám: nagyon érzékeny a bőröm. Szőrtelenítő krémet használok, de óriási különbségek vannak köztük -- éspedig teljesen függetlenül attól, hogy mi van ráírva, és mennyibe kerül. Akármilyen furcsán hangzik, nekem egy névtelen márkájú, olcsó krém vált be leginkább, amit otthon a faluban vettem a kisboltban (Budapesten még nem is láttam ilyet...), az az egyetlen, amitől nem pattogott ki a bőröm, pedig elvileg az a láb és hónalj szőrtelenítésére volna, nem szabadna intim területen használni.

Természetesen vannak hátrányai: egyáltalán nem tartós. Én hetente használom, ennyi idő alatt egész rendesen "visszanő". De ha éppen megvan, akkor nem szőrtelenítek, illetve akkor a bőröm is pihen egy kicsit.

Többen ajánlották a gyantázást, én még nem próbáltam, szóval nincs róla tapasztalatom.

Még amit tudok javasolni, hogy közvetlenül szőrtelenítés után kend be a bőrödet -- ne testápolóval, hanem vmi nyugtató hatású gyógynövényes krémmel. Ez nem a reklám helye, de én Naturland krémeket használok: Svédkeserű krémet vagy Sósborszesz gélt. Nekem ezek váltak be. És utána kb. negyed óra-20 percig ne öltözz fel, szellőztesd a bőröd.

2013. dec. 1. 20:44
 2/4 anonim ***** válasza:

èn kb 20 éves koromtól intim gyantára jártam minden hónapban.

Az elsö elég fájdalmas, de ha 4-5 hetente jár valaki akkor nem annyira fáj.

Aztán külföldre költöztem, itt a sugaring egy nagyon szuper dolog, ez is mint a gyanta tép, de ez nem húzza a bört is, ez sokkal de sokkal kevésbé fáj, a bör nem pirosodik ki töle. nekem már nagyon nagy része ki van kopva így 30 éves koromra.

2013. dec. 1. 20:44
 3/4 A kérdező kommentje:

1.: én is próbáltam a krémet, de nem sikerült rendesen leszednem vele, de majd most megint próbálkozok. Esetleg meg tudod mondani annak is a nevét, amit te használsz?

2.: amit mondtál, az nem olyasmi gyantázás, hogy egy ilyen spatulával fölkenik, de nem a sima gyantát, hanem vmi mézes keveréket? én ilyesmit hallottam, de nem tudom mi a neve... amiről írtál, azt magadnak csinálod, vagy kozmetikusnál? Mo-on szerinted van már ilyen?

2013. dec. 2. 19:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Lady Dep-X a neve. De itt Budapesten még nem láttam sehol olyat. (Attól persze még lehet.) Első voltam.
2013. dec. 2. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!