Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Egy herével élhetek normális...

Egy herével élhetek normális életet?

Figyelt kérdés

Igazából egyre többet foglalkoztat, hogy miért van 1 herém. Anyámékkal nem igazán szeretnék erről beszélni vagy nem is tudom, össze vagyok zavarodva. Arra sem nagyon emlékszek hogy kiskoromban megvolt-e mind a 2. Az lehetséges, hogy idő közben csúszott fel? Élhetek így normális életet? Lehet gyerekem? Nem gáz ez a nőknél? Azért írom ki kérdésem mert meglepően kevés infot találtam erről a neten. Nem ciki ez?

Bocsi, hogy kicsit összeszedetlen vagyok, de nagyon zavar ez.

16 éves vagyok.

2020. nov. 27. 00:49
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

Szia. Nagyon fontos tudni, hogy mi lett a másikkal. Ezt minimum a gyermekorvosoddal érdemes megbeszélni. Ha ugyanis bent marad a hasüregben akkor el szokott rákosodni. Ha ez a helyzet, mármint hogy nem szállt le, az mindenképpen műtétet igényel, mielőtt baj lesz belőle.

Ha valami miatt viszont el lett távolítva, akkor minden ok. Ugyanúgy lehet gyereked, és most már tök jó here implantok is vannak, kb úgy képzeld el, mint a szilikon mellet. A nőket meg úgyis csak az izgatja, hogy legyél minél nagyobb darab kigyúrt tahó, szóval ez kb.semmit nem számít.

Üdvözlettel, egy orvos

2020. nov. 27. 01:06
 2/5 Angel3000 ***** válasza:
100%
Szia! Lehetsèges, hogy here fejlôdèsi renellenessèged van. A herèk leszállásànak elmaradása gyakori rendellenessègek egyike. Viszont lètezik rejtettherèjûség is! Ha valamelyik here nem száll le teljesen a hasûregbôl, azt ugy hivják, hogy rentettheréjûség. Javaslom, hogy vizsgáltassad ki Szakorvossal. Minden jót!
2020. nov. 27. 02:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a hasüregbe van a heréd. Azt nem írtad, hogy urológusnál jártál-e. Ha nem akkor menj el, mert ha a hasüregbe van a here azt onnan le kell hozni, már csak azért is, mert ha rákos lesz, akkor nem fogod tudni csak, amikor már áttét keletkezik a környező hasi szervekre, és az már gyógyíthatlan, pedig a hererák áttét nélkül 100%-os sikerrel gyógyítható már.
2020. nov. 27. 04:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Erről beszélj a szüleiddel. Lehet, hogy ők tudják, hogy miért van csak 1 heregolyód. Ha nem, akkor ebben az esetben pedig minél hamarabb keress fel orvost.
2020. nov. 27. 07:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Ahogy a tobbiek irtak, azonnal orvos, ha valami komplikáció miatt nem szállt le/csúszott fel el is rakosodhat...
2020. nov. 27. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!