Egy herével élhetek normális életet?
Igazából egyre többet foglalkoztat, hogy miért van 1 herém. Anyámékkal nem igazán szeretnék erről beszélni vagy nem is tudom, össze vagyok zavarodva. Arra sem nagyon emlékszek hogy kiskoromban megvolt-e mind a 2. Az lehetséges, hogy idő közben csúszott fel? Élhetek így normális életet? Lehet gyerekem? Nem gáz ez a nőknél? Azért írom ki kérdésem mert meglepően kevés infot találtam erről a neten. Nem ciki ez?
Bocsi, hogy kicsit összeszedetlen vagyok, de nagyon zavar ez.
16 éves vagyok.
Szia. Nagyon fontos tudni, hogy mi lett a másikkal. Ezt minimum a gyermekorvosoddal érdemes megbeszélni. Ha ugyanis bent marad a hasüregben akkor el szokott rákosodni. Ha ez a helyzet, mármint hogy nem szállt le, az mindenképpen műtétet igényel, mielőtt baj lesz belőle.
Ha valami miatt viszont el lett távolítva, akkor minden ok. Ugyanúgy lehet gyereked, és most már tök jó here implantok is vannak, kb úgy képzeld el, mint a szilikon mellet. A nőket meg úgyis csak az izgatja, hogy legyél minél nagyobb darab kigyúrt tahó, szóval ez kb.semmit nem számít.
Üdvözlettel, egy orvos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!