Komoly probléma vagy ez normális férfiaknál?
Nem tudom, hogy normális -e, de abban az időszakban amikor "izgalmi állapotban" vagyok és nem tudok időben "üríteni", abban az esetben alhasi tájékon megfájdul, görcsöl. Főleg vizelés, székelés után jellemző és általában max. 1 órán át tart a fájdalom, de napjában többször jelentkezik.
Néhány napon belül elmúlik vagy ejakuláció után azonnal. Ezután ismét napokig, hetekig fájdalommentes.
Sajnos jellemző rám, hogy a legvégső esetben járok orvoshoz, és látható, hogy a fenti probléma orvosolható házilag. Viszont most spermavizsgálatra készülök, és nagyon félek, hogy emiatt baj lesz. Talán valami régóta elhúzódó gyulladás aminek már komoly szövődményei is lehetnek. Talán nem.
Mit gondoltok, lehet baj?
mennyi idős vagy, milyen gyakran vered?
Használj viagrát
31 vagyok
amikor szexuálisan aktívabb vagyok, értelemszerűen nincs gond, inkább hosszabb kihagyások után jelentkezik (kb. 2 hét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!