Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Most akkor szabad tusfürdővel...

Most akkor szabad tusfürdővel a makkot és fitymát mosni vagy nem?

Figyelt kérdés
Azt tudom hogy szappannal nem lehet mert szárít nem is használok amúgy sem. Sem az olyan tusfürdők nem alkalmasak amik parfümösek stb. De mindenki mást mond most akkor lessz baja a pénisznek a tusfürdőtöl vagy nem? Sima Dove tusfürdőt használok.

2020. nov. 25. 22:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
normális szappan miért nem jó?
2020. nov. 25. 22:42
 2/17 A kérdező kommentje:
Mert olyan összetevők vannak benne amelyek egyáltalán nem használnak a pénisz érzékeny bőrének és mit mondtam szárítanak is.
2020. nov. 25. 22:48
 3/17 anonim ***** válasza:
23%

milyen összetevők???

ha nekem nőként nem szárít semmit a szappan, akkor neked sem fog

de ha annyira félsz, akkor a patikában kérj mosakodókrémet

[link] (saját patikai kiszerelésben is van)

2020. nov. 25. 22:55
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Miket nem tanulok, 30 éve rosszul mosom a farkam?
2020. nov. 25. 22:55
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze, szabad. Semmi baja nem lesz tőle. (A Dove tusfürdők többsége egyébként is bőrbarát és hidratáló.)
2020. nov. 25. 23:27
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésben felsoroltak közül az összeset hasznalom de semmi szárazságot vagy mas egyebet nem tapasztaltam mosom neha szapannal olcsó tusfürdővel stb. Szerintem túl van ez kicsit gondolva.
2020. nov. 25. 23:35
 7/17 anonim ***** válasza:
79%

Nyugodtan mehet a szappan és a tusfürdő is. Az hogy valakinek kiszárítja a bőrt a makkon az nem jelenti hogy mindenkinél jelentkezik ez a probléma. Nem kellene általánosítani.

Ha ennyire nagyon nagy gondot jelent ez neked (bár nem tudom hogy eddig akkor mivel mostad meg ha úgy gondolod hogy semmi sem jó rá gyakorlatilag), akkor vegyél természetes szappant vagy tusfürdőt. Csak ahhoz nyisd ki jobban a pénztárcád is

2020. nov. 26. 06:34
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs bajom a szappantól vagy tusfürdőtől, de megfigyeltem, hogy gyorsabban bebüdösödik, mintha csak sima vízzel mosnám. Egy ideje csak vízzel mosom, sokkal tovább marad szagtalan.
2020. nov. 26. 10:56
 9/17 anonim ***** válasza:
45%
A szappan azért jobb valamivel a tusfürdőknél mert a szappanok tartalmaznak némi zsiradékot a tusfürdők pedig nem ezért a tusfürdők jobban szárítják a bőrt. De ez csak elnyésző külömbség, de elegendő ahoz, hogy az érzékenyebb bőrűeknél kiszáradást okozhatnak.
2020. nov. 26. 13:15
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg egy szappan jobban szárít mint egy tusfürdő.
2020. nov. 26. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!