Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mivel kell a hímvesszőt...

Mivel kell a hímvesszőt mosni, hogy ne legyen "kuki szaga"? Mert én a tusfürdővel mostam, de a barátnőmtől megkaptam, hogy "kuki szagú"

Figyelt kérdés

2013. aug. 27. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Tusfürdővel kell mosni ezt is azt is és "kuki szaga", meg "punci szaga" lesz. Pszichésen is, meg enyhén ténylegesen is, mert ez biológiai sajátosság! Illatanyagokat is termelnek. El lehet nyomni "pacsulival", de én azt tartom természetellenesnek!
2013. aug. 27. 21:07
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
A tusfürdő nem elég, a legbiztosabb, ha fürdés után hátrahúzod a fitymád, alatta jó alaposan bedörzsölöd őrölt feketeborssal és állni hagyod 1-2 órára. Utána lemosod, és garantáltan nem lesz büdös.
2013. aug. 27. 21:19
 3/5 Sehery Sery ***** válasza:
68%

Mivel "kuki" nem lesz más szaga. Híába mosod akármivel, úgyis olyan szaga lesz, mert a barátnődnek is nuni szagú a nunija. :D

Ez olyan, mintha lezuhanyzol és test szagod van utánna, nem piszkos ilyenkor az ember, csak mindenkinek van egy alap szaga.

Legfelebb, anyit tudsz tenni,hogy az együtt létek előtt megmosod. Vagy leültök és megbeszéled barátnőddel, hogy ezen neki sem kell parázni, mert minden fiúnak ilyen ott a szaga, és ez természetes, csak még meg kell szoknia.

2013. aug. 27. 21:37
 4/5 anonim ***** válasza:
55%

2 es nem arról van szó hogy büdös neki.Ahogy az 1 irta,van

normális test szag is .A pár napos csecsemő is már erről azonosítja be az anyját.Qurvára nem biron az ilyen nőket,mintha az övéké illatos kert lenne .

2013. aug. 27. 21:37
 5/5 anonim válasza:
én nem tudom ti hogy vagytok vele de én naponta mosom tust fürdővel jó alaposan kívül-belül és nem igen érezni a szagát...
2013. aug. 28. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!