Lehet valamit tenni a prosztata egészség megőrzésének érdekében?
Figyelt kérdés
Múlt éven egy húgyuti fertőzés miatt az urológián kötöttem ki.
A doki alaposan megvizsgált, prosztatámat is megtapintotta. (Említettem neki, hogy nagyapám prosztatarákban halt meg) Azt mondta, hogy koromhoz képest kicsit meg van nagyobbodva, de viszont én semmilyen panaszt nem tapasztaltam. Vissza hívott akkor amikor már meggyógyultam a húgyuti nyavajámból, és akkor is meg volt nagyobbodva a prosztatám.
Csinált hasi ultrahangot, megtapintotta,vérvizsgálatot is csináltatott.
Kiderült, hogy szerencsére nincs semmi komoly bajom, annyit mondott a doki, évente 1x menjek el egy vizsgálatra, és ha bármi panasz jelentkezik akkor azonnal jelentkezzek.
2020. nov. 24. 21:44
11/12 anonim válasza:
Minden olajat tartalmazó mag jó.Még a dió bél is .
12/12 anonim válasza:
Azért a tökmag olajat ajánlják legjobban.Tokmag is jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!