Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiúk! Szoktatok az útszélén...

Fiúk! Szoktatok az útszélén kocsival megállni pisilni?

Figyelt kérdés

Ha igen miért ott?

Miért nem mentek benzinkútra pl.?

2020. nov. 21. 13:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Bocs. Nőnemű vagyok. Mióta se egy kocsma, se nyilvànos Wc. Bizony volt rà példa, hogy az útmenti bokorban pisiltem.
2021. jan. 14. 01:22
 12/20 anonim ***** válasza:
24%
Nem benzinkút. Jó. Mindig a fővàrosban gondolkodtak. Aki vidéki? Pisilnem be?
2021. jan. 14. 01:25
 13/20 anonim ***** válasza:
80%
Hát ha nagyon kell akkor keresek egy kihalt erdős részt és ott gyorsan lönnyitek magamon. De a legtöbb esetben az utazás előtt elmék és tartogatom addig amig olyan helyre ne érek ahol van arra kijelölt hely.
2021. febr. 5. 15:35
 14/20 anonim ***** válasza:
55%

Nem, mert köztisztasági szabálysértés.

Fizettem már egyszer ezért csekket sajnos.

2021. febr. 5. 22:02
 15/20 anonim ***** válasza:
69%
Van nálam mindíg Ice teás flakon, aztán inkább megállok egy kukánál, aztán kidobom, azt még nem bünteti a törvény. Az az igazságos!
2021. febr. 5. 22:03
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam persze meggyőződök róla,hogy nem lát senki. 10 év múlva szerintem nem bánom meg,hogy nem álltam csurom egy merő hgyban. Istenem...Nincs nyilvános wc,se kocsma,se étterem,se semmi. Majd kilépek a lakásból,eltelik pár óra,és kell. Tegyük fel a boltban van WC. Jó,és ezer más eset lehet.
2021. márc. 18. 00:20
 17/20 anonim ***** válasza:
52%

Nem, mert köztisztasági szabálysértés.

Fizettem már egyszer ezért csekket sajnos.

Nyilván nem a település főterén intézem az ilyet. Nem vagyok ennyire tapló. De lakott területen kívül, erdőben, nem hiszem, hogy ott állna lesben bárki is, azt várva hogy mit csinálok. Már kakáltam is erdőben és a kutyát nem érdekelte.

2021. márc. 18. 06:59
 18/20 anonim ***** válasza:
90%
nincs is jobb mint bokorba pisilni. de nem autóvezetés közben szoktam ilyet csinálni, hanem ittasan hazafelé botorkálva (nem vezetek ittasan, inkább gyalogolok több kilométert)
2021. júl. 19. 11:56
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Hosszabb útra inkább pelenkában autózom.
2021. júl. 20. 04:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Persze. 😉
2022. aug. 16. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!