Hormonális probléma okozhatja azt hogy 26 évesen 18 alattinak nézek ki? F
Figyelt kérdés
Mindig is tudtam hogy a valós koromnál jóval fiatalabbnak nézek ki, de azt hittem hogy most már olyan 20-22nek mondana a többség. Ehhez képest még mindig 18 alattinak néznek, anonim oldalakon is többen tippeltek ennyinek meg alkoholos ital vásárlásakor még mindig elkérik a személyimet. Sajnos egyre inkább érzem ennek a hátrányát, munkavállalás terén sem mindenhol vesznek komolyan meg a nők szemében ez kb. egy ocsmánysággal felérő "adottság". Lehetséges hogy pl kevés a szervezetem tesztoszteron termelése és szedned kellene valami gyógyszert? Az ösztrogén túlterhelés kizárható mert ha jól tudom akkor híznék is, de épp ellenkezőleg elég vékony voltam mindig is. Szerintetek érdemes majd ezzel orvoshoz fordulni (ha vége lesz ennek a járványnak, addig úgyse foglalkoznak vele) vagy csak kiröhögnének ha ezzel odamennék?2020. nov. 21. 08:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!