Koronavirus idején van nemibeteg gondozo?
Figyelt kérdés
Sziasztok,szeretnem magam megvizsgaltstni mert 1 hete viszket a hugycsovem,ritkán eg.. elotte 1 héttel lefeküdtem valakivel.
Lehet hogy tripper vagy valami?
A korona idejen a korhazban mukodik elozetes egyeztetes alapjan a bor es nemibeteg gondozo? Köszönöm!
2020. nov. 17. 00:13
11/21 A kérdező kommentje:
Holnap megyek vizelet vizsgalatra elsosorba aztan majd kiderul:D
2020. nov. 18. 23:08
12/21 anonim válasza:
10-es, pont a gombás fertőzésnél jellemző a viszketés, de mindegy. Márpedig gomba esetén igenis isteni elixír a Canesten.:) Simán kijöttem a hüvelygombából a Canestennel és a GynOphylus hüvelykúppal úgy, hogy közelébe se mentem orvosnak. Nyilván bakteriálisra nem fog hatni a Canesten, de én nem rohangászok minden semmiséggel orvoshoz, mert nincs erre időm. Ha gombás, akkor pár nap alatt segít a Canesten, ha nem segít, akkor még mindig mehetek orvoshoz antibiotikumért, már ha egyáltalán mostanában felveszi a telefont, mert csak úgy nem lehet bejutni.
13/21 anonim válasza:
ui: Antibiotikumkúra után pár nappal a kislányomnak viszketni kezdett a hüvelye és a feneke környékén. Két dologra gondoltam: gomba az antibiotikum miatt vagy cérnagiliszta. Felhívtam a gyerekorvost, elmondtam, hogy viszket és antibiotikumkúra után vagyunk. Ő is valószínűnek tartotta, hogy gomba, megmondta, hogy recept nélkül mit vegyünk a gyereknek (gyógyszerészek is simán ajánlanak a gyerekeknek való Canestenhez hasonló szert) és egyáltalán nem tartotta szükségesnek, hogy személyesen megvizsgálja a gyereket. Ez még a vírus előtt volt, szóval nem a pandémiás helyzet miatt, hanem mert ez nem az a jellegű probléma, ami miatt feltétlenül fel kell keresni az orvost. 2-3 nap alatt helyrejött a kislányom, mert tényleg gomba volt. Nyilván, ha fájdalmai lettek volna a viszketésen kívül vagy láza vagy nem hat pár napon belül, akkor elvittük volna személyesen, de nem volt rá szükség. Mivel a kérdező már úgyis egy hete érzi a tüneteket és nem igazán vannak fájdalmai, 2-3 napot simán próbálkozhat a gomba elleni kezeléssel, és ha nem hat, menjen nyugodtan orvoshoz, ha egyáltalán valahol a közeljövőben fogadják.
14/21 A kérdező kommentje:
Voltam vérvételen, vizelet vizsgálaton. Vizeletben minden jó, vérben a lymphocyta és az a lymphocita absz picit magasabb de nem sokkal. Holnap megyek vissza házi orvoshoz
2020. nov. 20. 01:07
15/21 A kérdező kommentje:
Aztmondta a doki valoszinuleg valami virusos fertozesem volt ezert ment le a vasam is, mast nem mondott.. :D remelem elmulik tenyleg ahogy o mondta... :D
2020. nov. 21. 22:39
16/21 A kérdező kommentje:
De meg mindig megvannak a tüneteim szoval nagyon fasza
2020. nov. 23. 07:30
17/21 anonim válasza:
És tripperes vagy? csajnak semmi baja am?
18/21 anonim válasza:
nem ártana neki is szólni hogy kezeltesse magát ha neki is baja van bár nem tom gumit használtok é
19/21 A kérdező kommentje:
Hazi orvos baszott elküldeni urulogiara
2020. nov. 24. 05:18
20/21 anonim válasza:
gondolom felnőtt vagy menj el és nézesd meg magad bakker
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!