Ha a makkról le tudom teljesen húzni a bőrt, akkor minden rendben van?
Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 16:06
1/11 anonim válasza:
Igen, feltéve, ha nem szorul meg mögötte a bőr és nem kékül be a makkod.
2/11 anonim válasza:
Be tud kékülni??
És akkor is okés, ha le tudom húzni, de ha elengedem, akkor visszamegy?
3/11 anonim válasza:
utolsó: nem, akkor le kell vágni a végét. ez a standard eljárás manapság.
4/11 A kérdező kommentje:
Mármint ha a makkra csúszik vissza? Akkor kell levágni?
2010. aug. 9. 17:46
5/11 anonim válasza:
16:32!
Amatőr vagy! Hát nem tudod, hogy kattanásig kell visszahúzni!?
6/11 A kérdező kommentje:
Mert ha teljesen lehúzom picit viszacsúszik de nem a makkra. Ez baj?
2010. aug. 9. 17:48
7/11 A kérdező kommentje:
És még valamit nem értek. Ha teljesen lehúzom, akkor a makk után (nem tudom pontosan mi az) valami bőrszerű akármi van ott. Ez lenne a hímveszőnek az a része, ahol a fityma visszahajlik a makkon? De nem tudom mi ez.. még csak 13 vagyok, azért kérdem.
2010. aug. 9. 17:53
8/11 anonim válasza:
Ez a te kérdésed Kérdező??
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
9/11 Crepkey válasza:
Kérdezd apádat, vagy anyádat, ne itt égesd magad! ;)
10/11 anonim válasza:
Na figyelj...Ha arról beszélsz hogy ha elengeded és a mak alatt van még egy kis bőrdarab és ha felhhúzod már csak nehézkesen megy akkor azt fitymaszűkületnek nevezik. Kiskoromba nekem is az volt és kezelték, azóta jól múködik a szerszám.:-) Amennyiben ez a gondod, szerintem még mostanában keress fel egy orvost és egy kis műtéttel el lehet tűntetni, mint az legyen hogy felnőtt korodban fájjon az erekciód. Remélem tudtam neked segíteni.:-)
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!