Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hosszan tartó smárolás után...

Hosszan tartó smárolás után miért fáj a péniszem feletti rész?

Figyelt kérdés
Első barátnőm, és kb 2 és fél órán keresztül smároltunk. most először vetkőzött le felül, úgyhogy ez is egy mérföldkő számomra. Konkrétan egymás nemi szerveivel semmit nem csináltunk, de nekem nyílván végig állt a zászló, plusz elég sok előváladék is jött. Amikor felkeltem, hogy visszaöltözzünk, és hazakísérjem, éreztem, hogy hát konkrétan az a rész, ahol a szőrzet van nagyon fáj, ha megnyomom akkor meg mégjobban, és minden egyes lépésnél is éreztem, most hogy hazaértem, már kevésbé fájdalmas, de még mindig van. Ez mitől lehet? Normális? Hogyan kéne megelőzni/kezelni?

2020. okt. 28. 16:30
 1/8 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%
Lehet a heréid fájtad (vőlegénybetegség a neve), csak oda sugárzott ki a fájdalom.
2020. okt. 28. 16:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Normalis. En mar ki sem birnek ennyi kisertest.
2020. okt. 28. 17:01
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
ilyenkor egy gondos barátnő kézzel megoldja, mert tudja, hogy fájni fog, ha csak az agyadat húzta órákig.
2020. okt. 28. 17:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Normális csaj szájjal vagy kézzel megoldja.

De lehet, hogy még nagyon kezdő.

2020. okt. 28. 17:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert erekció esetén az összes altesti izom hosszabb ideig tartó megfeszült állapotba kerül.
2020. okt. 28. 21:46
 6/8 A kérdező kommentje:
hát mindkettőnknek ez az elcső kapcsolata,én 16 vagyok ő pedig holnap lesz 16, és 1 hónapja járunk csak, szóval még egy ideig egyikőnk se gondol ilyenekre.
2020. okt. 29. 10:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
lehet nem kellett volna 2,5 órán át izgati egymást orgazmus nélkül
2020. okt. 29. 11:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
hát én biztos nem bírtam volna ennyi ideig ki, 1 órán belül már aludtunk volna egymásba gabalyodva az ágyban (értsd kiadós szex) de én 2x annyi idős vagyk mint te
2020. okt. 29. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!