Mi lehet a bajom?
21 éves srác vagyok, és akad egy olyan problémám, hogy a reggeli első pisileskor enyhe égő fájdalmat érzek a hugycsovemben. Plusz még ha maszturbalok, ahogy huzogatom fel le, úgy a péniszem alján is érzem ezt a különös furcsa érzést. Ilyen nem is tudom, mintha szurna vagy égne.
Más egyéb tünetem nincs, nem véres a vizelet, nem olyan erős a fájdalom, hogy a falat kaparjam, nem sötét színű a vizeletem,nincs alhasi fájdalom, nem vagyok lázas.
2 lehetséges kiválto okra gondolok.
1: 3-4 hete lefekudtem egy lánnyal, gumi nélkül, egyejszakas kaland.
2: az utóbbi időben sokat ültem hideg padon, sokat fáztam, sokszor volt atazva a nadrágom (ugyebár katona vagyok és a határ miatt ez így elég szar).
Van egy sanda gyanúm, hogy tripperes lettem.
Dokihoz nem tudom mikor tudok eljutni.
Egyenlőre iszom a tozegafonya teát, szedek ginzenget hátha valami javulás lesz
Hat tripperes nem vagy, az biztos. De bakterialis fertozes hugyuti fertozest okozhatott. Vizeletvizsgalat kene. Ha Covid miatt necces orvoshoz menni, bar neki semmit nem kell meselni, csak a panaszt, akkor vegyel olyan Canesten keszitmenyt, ami bakterialis fertozesre is van, nemcsak gombara, es legalabb a kulso reszt kenegesd.
Vagy orvos egybol. Ez nem nemi betegseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!