Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Páromnak szex közben le...

Páromnak szex közben le lankad és mondtam hogy foglalok neki időpontot az urológushoz mert ez nem normális és fel van háborodva hogy majd elmúlik. Mit tehetek? Aggódom.

Figyelt kérdés
Szerintem valami komoly dolog.. De leszarja..
2020. okt. 13. 07:50
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem ezt rá kéne hagynod, hogy kihez és mikor fordul segítségért. Fenőtt ember és biztos neki is kellemetlen, de ha ráerőlteted az orvost, nem segítesz vele. Hagyj neki időt, ez kényes téma, és ilyenbe beleszólni nagyon tapintatlan, hiába vagytok egy pár.
2020. okt. 13. 08:31
 2/5 anonim ***** válasza:
83%

Hát sok mindentől lehet. Simán csak pszichés is lehet fáradságtól vagy pont a stressztől, ha elvárod a teljesítményt vagy retteg attól, hogy valami baja lehet. (Exférjemnél, amikor viszonya lett, jött elő - én nem tudtam róla akkor, csak utólag gyanús, hogy némi bűntudat miatt lehetett vagy mert kiszeretett már belőlem - persze megfordítva az is lehet, hogy ez is közrejátszott abban, hogy mást keresett bizonyításra, már sosem tudom meg. De addig sok mindennek utána olvastam, hogy segítsek.)

Leggyakoribb meg testileg a szív- és érrendrendszeri ok (magas vérnyomás, szívprobléma, cigi okozta érszűkület) - ezért első körben célszerűbb háziorvoshoz érdemes menni, bár az urológus sem rossz ötlet. Mit tehetsz? Semmit. Nagyfiú, te meg nem az anyukája vagy. Az ő testéért ő felel, támogathatod, biztosíthatod a szerelmedről, javasolhatod is neki, amit a google-ben találsz, de helyette nem tudsz elmenni az orvoshoz.

2020. okt. 13. 08:35
 3/5 anonim ***** válasza:
4%
Hagyd ezzel békén. Elhiszem, hogy aggódsz, de ilyesmivel férfi ember nem megy orvoshoz.
2020. okt. 13. 18:19
 4/5 anonim ***** válasza:
70%
Menjen csak orvoshoz, van rá megoldás, de ha nem jár utána, az idő múlásával csak rosszabb lesz.
2020. okt. 14. 00:05
 5/5 anonim ***** válasza:
97%
Ha feláll neki, akkor nincs szervi baja, szóval a doki nem fog tudni segíteni. Ennek pszichológiai oka lehet, fejben máshol jár, elkalandozik a gondolata vagy őszintén szólva bocs hogy ezt mondom, de lehet hogy nem élvezi a szexet. Merthogy ez is lehet egy opció.
2020. okt. 14. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!