Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Alvási apnoénál magas a...

Yoshimitcu kérdése:

Alvási apnoénál magas a pulzus felriadáskor? HELP!

Figyelt kérdés
Elalvás után felriadozok, vérnyomásom 140/90, vérnyomáscsökkentő gyógyszer szedése mellett. Pulzus 55. Van hogy fáj a fejem reggel. Tegnap este arra riadtam fel hogy nem kapok levegőt, horkantottam egyet, hajnal 3 ig nem mertem elaludni. Gyakran fáj a mellkasom is, koncentrációs problémák, de nappal nem vagyok álmos. Ez az alvási apnoé lehet vagy csak stressz pánik? 31F vagyok. Nincs túlsúlyom, nem dohányzom. Ha orvoshoz megyek lehet ugrik miatta a jogsim?
2020. okt. 7. 07:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Az alvási apnoétól nem ugrik a jogsi. Alváskor van a probléma, nem ébrenlétkor.

Ha a mellkason fáj, akkor el kellene menni dokihoz, esetleg dokit váltani, mert ez nem normális.

Ha felriadsz, akkor szerintem nem gond a magas vérnyomás, hiszen kevés oxigén áramlik a testében, ez által a szív ilyenkor gyorsabban pumpál, plusz a stressz is közrejátszhat ilyenkor.

Nem vagyok doki, nem volt ilyen problémám, ez csak az én véleményem.

2020. okt. 7. 07:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Nemrég voltam kardiológian nem találtak semmit.
2020. okt. 7. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!