Hogyan tudnám eltüntetni a derekamról az úszógumit?
Megváltozott munkakörülmények, és egy kisebb csigolyasérv miatt, kevesebbet mozgok mostanában. Ennek következtében elkezdődött egy kis átalakulás a derekam környékén :(
Még nem vészes, de nem szeretném ha folytatódna.
Köszönettel elfogadok minden használható ötletet.
/40+ F/
Minden ilyen dolognak a táplálkozás az alapja. Szóval próbálj meg szénhidrát csökkentett ételeket enni.
Emellett amennyit vagy amit tudsz mozogni azt tedd meg. Ha csak hivatkozás vagy séta az is jó, mert bizonyos szinten hatással van a bélműködésre.
A kajával véleményem szerint nincs sok változtani való, mivel zsíros, cukros dolgokat eddig is kerültem, és egyáltalán nem eszek sokat. Évek óta 70-72 kg között vagyok, ami a 172cm-hez -szerintem -efogadható. Egyedüli változás az utóbbi időben az említett derék körüli lerakódás.
Valami olyan mozgásforma lenne a megoldás, amit bír a derekam..... :/
Köszönöm a válaszokat.
40+-os vagy. Nem bántásból, de a kor előrehaladtával alapvetően lassul az anyagcsere és a kilók alapból jönni fognak majd.
A mozgásról kérdezd meg, hogy mit javasol az orvos, vagy esetleg felkereshetsz egy személyi edzőt is és kérhetsz tőle tanácsot.
#6!
Nem bántottál, tudomásul veszem a korral járó gondokat.
Mit javasolt az orvos?
Aki a csigolyasérvet diagnosztizálta -reumatológus főorvos- azzal engedett el, hogy "ne terhelje".........
Nos, erre magamtól is rájöttem, hiszen ezért mentem el a vizsgálatra. :(
#7.
A szobabringa jó ötletnek tűnik.
Köszönöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!