Körülmetélés utáni teendők?
Még nem csináltattam meg, de majd jövőhéten nézi meg az orvos.
Teljes körülmetélés lesz majd, az 100%...
Utáni mehetek dolgozni, vagy táppénz?
Mikor lehet közösülni utána, vagy egyéb szexuális tevékenységet végezni?
Köszönöm.
Minden kérdésed megválaszolja az orvos, illetve egy javaslat:
www.google.com
Köszönöm.
Az általad javasolt címre leírtam a kérdésemet, és újra ide vezetett vissza, és még mindig nincsen válasz.
Akkor nem gond, hogy nekem a javasolt oldal egy csomó találatot adott ki és ez nincs kötötte. :D
De a dokit aki műteni és kezelni fog... Na arra meg nem reagáltál.
De akkor segítek egy kicsit többet.
Szeritem ne vallald teljes mert felesleges.
Mivel "rutin" igy nem kapsz tappenz ha rendes doki 1hetre ki ir , sex 4 het de inkabb 6 magadnak kb 3het utan kiverheted de nem lesz kellemes
3. válaszoló akkora hülyeséget írt hogy hihetetlen.Az urológus és/vagy aszisztense ad papírt, amivel mehetsz táppénzre a háziorvosodnál.
Engem felnőtt ként metéltek körül, van tapasztalatom mindkét oldalról, és ezerszer jobb előbőr nélkül.Legyen otthon betadin (minimum kettő 30ml-es darab, legalább is nekem ennyi kellett), kamillatea, gézlap és fásli.A körülmetélés 25-30 perces rutinműtét, valszeg semmilyen komoly probléma nem lehet.
Szia, 3 hete metéltek, elég friss a tapasztalat. Még aznap "lábon mentem haza" kb a második héten már lehetett masztizni bár csak a makkot simogatva, hogy a seb ne feszüljön. 4-6hét kell a szex-ig nekem úgy néz ki elég lesz a 4. Csak a teljes körülmetélést ajánlom, a részlegessel nagyon sok a baj és nem is vállalja minden orvos mert az utókezelése is bajos és újra ki is alakulhat a szűkület.
DR Fekete Ferenc-et ajánlom, 3 hete volt a műtét és kb teljesen rendbe jöttem már. egyedi géppel dolgozik. 150.000FT volt a műtét, ebben az árban benne van a kapcsolattartás (Kb 1 órán belül válaszol a mailemre hétvégén és este is, bármikor lehet hívni), kaptam kötszert is egyből. meg vagyok elégedve a kinézettel már most is de még javulni fog (Egyenletesebb lesz a heg) Kérdéssel nyugodtan keress meg :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!