Beállt a hátam, de nagyon. Tiszta göcs. Mit lehet vele kezdeni?
Figyelt kérdés
36F, aludni is alig tudok sokszor. totál meg van keményedve minden izomcsomó. és látni is, hogy "hullámos", izomkötegek beállva.2020. szept. 18. 22:43
2/6 anonim válasza:
Nyújtó gyakorlatok polifómon fekve. Legjobb lenne valami gyógytorna. Ortopédián tudnak segíteni
3/6 anonim válasza:
Gyogytorna is fontos, de az ilyen csomókat masszornek kell szétszedni. (gyógymasszőr vagyok)
4/6 anonim válasza:
Nekem az segitet Anno hogy lefeküdtem a földre s úgy aluta
5/6 anonim válasza:
Valami diklofenák tartalmú gyógyszer (Voltaren, Cataflasm stb.) szokott használni. Elképzelhető, hogy valami (herpesz) vírusfertőzésed van, az szokott a gerincből kifutó idegeknél apró ideggyulladásokat okozni. Ha van lehetőséged, próbáld ki a gerincnyújtó padot (denevérpad), ami a csigolyák közti porckorongokra ható nyomás megszüntetésével fájdalommentessé tehet.
6/6 anonim válasza:
Kezdésnek háziorvos izomlazító injekció, utána pedig elmennék egy masszőrhöz aki rendbe tenné. Sportkrémeket tudsz venni, azok jók szoktak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!