Lankadtan 12-13 cm, állva 15,5 cm nagynak számít, ahhoz képest, hogy még csak fanszőröm nőtt ki?
Figyelt kérdés
A lankadt 12-13 cm-re azt írják, hogy felnőtteknek is nagy, de én nem látom olyan nagynak, lehet, hogy hozzaszoktam a nagyságához. Jól mértem, nem hazudok, miért is hazudnék. 165 cm vagyok.2020. szept. 12. 20:56
A kérdező szavazást indított:
Nem nagy
Átlagos
Nagy
Nagyon nagy (a fejlettségedhez képest)
49 szavazat
2/16 anonim válasza:
Ahhoz képest nagyon nagynak számít.
3/16 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm, tavalyhoz képest egyébként 5 cm-t nőtt állva, lankadtan 2-3 cm-t. Lehet, hogy folytatódik majd ez a fejlődés?
2020. szept. 12. 21:10
4/16 anonim válasza:
Lehet hogy nő még, lehet hogy nem, nem tudjuk megmondani.
5/16 anonim válasza:
Te nem vagx komplett az biztos. Elég sok férfival voltam és foglamam sincs. Képzeld sosem volt nálam vonalzó. Aki ilyen kérdést tesz fel hatalmas lúzer lehet barmekkora van neki.
6/16 anonim válasza:
Jól mondja az előző, lúzer vagy, ahogy minden faxméregető az. Egy normális pasinak nincs szüksége rá, hogy méregesse. Van önbizalma...
7/16 anonim válasza:
Mégis mire használod hogy számitana a centi?
8/16 anonim válasza:
És mi a cél? Hogy elérjen a szoba végéig? :D Bocsi de ilyen "férfi" kinek kell? :D Nagyon gáz vagy.
9/16 A kérdező kommentje:
Elnézést, belátom igazatok van, csak egyszerűen érdekelt, mert az osztakyban egy pár srác erről beszélt, és érdekelt, hogy hozzájuk képest mennyire nagy nekem.
2020. szept. 13. 12:19
10/16 anonim válasza:
Azt viszont csak velük tudod egyeztetni és megbeszélni, hogy hozzájuk képest mennyire nagy neked, ugyanis mi nem vagyunk tisztában az osztálytársaid intim méreteivel. Tehát erre ne a Gyakorin várj választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!