Munkahelyemen 8 órát állok folyamatosan, néha néha mozgok, de főként egy helyben állok, és fáj a talpam, térdem!?
Nem olyan rég kezdtem a munkát és 8 órát kell állni, nagyrészt egy helyben, de van hogy ide oda kell mennem közben.
Viszont iszonyatosan fáj a talpam illetve a térdem. Mi lehet az oka, mivel lehetne ezt a helyzetet javítani?
A bokámnál az inak is fájnak.
Valakinek valami tipp?
Mikorra szokna hozzá a lábam, vagy hogyan lehetne könnyíteni.
Munkacipő van, így annak cseréje nem megoldható hiszen kötelező viselet.
Válaszokat előre is köszönöm
Utolsó, mivel enyhítetted a fájdalmad? Valami tanács? Kenegetem lobalzsammal minden este. Kb mennyi idő volt megszokni, manapság pedig már abszolút semmi probléma nincs? Simán végigállod a 8 órát?
Válaszod előre is köszönöm! :)
Örömmel olvasom viszont hogy hozzászoktál, mert a munkám jó, ennyi hátrányom van jelenleg
Nekem a talpbetét nagyon minimálisan segített az első nap, aztán ismételten ugyanaz mint eddig. Most járok csutortoknel de szetszakad a sarkam. Hétvégén lesz 2 napom pihenni. Szóval szenvedős hetem van, de ez van.
Ma pl délutánra 6. Munkaoranal előjött a terdfajdalom is 🙄
A sarok része fáj alul ahogy ugye állok rajta, és a csont vagy nem tudom mi fájhat, egy tuti fájdalom csillapító semmit nem ért, kenegetés se igazán segít. Másnapra csökken a fájdalom mindig, de a munka 5.-6. órájában ismételten előjön 😕
Aztán a vége felé gondolom mikor már nem bírja a lábam, akkor a térdem / hajlatnál is kialakul egyfajta fájdalom.
Lúdtalp betét van a cipőmbe.
Nem örökre tervezem a munkát, ideiglenesen vagyok itt, első munkahelyem. Idővel váltani készülök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!