Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 27 évesen középen ritkul a...

27 évesen középen ritkul a hajam,kopaszodom mit lehetne tenni? Minoxidil megoldás?

Figyelt kérdés
Sajnos már szembetűnő azonban ha így maradna nem lenne zavaró számomra ezért szeretném menteni a menthetőt. Alpecin samponból a 2.tubust használom most gondolkodom minoxidilen. Van valakinek tapasztalata vele ? Utána olvasgattam és elvileg ha nem használod újra kihullik. Tehát ha jól értelmezem ameddig azt szeretném,hogy legyen hajam használni kell? Volt valakinek komolyabb mellékhatása tőle? ui.: ha komolyabban elkezdek kopaszodni borotválni fogom,volt már majdnem 0-ás és elég dús fekete szakállam van de nyilván megmenteném a hajam.

2020. szept. 4. 10:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Akkor nem igazán ott van baj, pl nekem párom apja kopasz és a párom is kopaszodik élég fiatalon(20) az ő esetükben teljesen egyértelmű a genetika. Nem vagyok biológus meg semmi de nálad ezt furcsálom ha nincs a családban más ezzel a problémával
2020. szept. 4. 21:58
 12/15 anonim ***** válasza:
52%

kopaszodásra az egyetlen biztos módszer a kasztrálás 8 évesen

na most szerintem a nemi élet és az orgazmus messze kárpótol az elvesztett hajért

2020. szept. 5. 09:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Ezt dobta a gép, nem tudsz mit csinálni. Az a legegyszerűbb, ha minél előbb leborotválod az egészet. Nem olyan rossz dolog az. Nálam egyébként annyira bevált a tükörsima kopasz fej, hogy ha valami csoda folytán visszakapnám az összes hajhagymámat, akkor is maradnék most már a borotválásnál.
2020. szept. 6. 21:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem 5 éve kezdett el kopaszodni, kb 1 év telt el mire sikerült megállítani a következő 2 évben jelentős része visszajött. Propecia 1mg naponta és minoxidil kell. 6 havonta leállni vele 1 hónapra. Egyes teóriák szerint hetente 3mg is elég. Hétfő szerda, pénteken pl. Azóta már én is csak 3mgre álltam át. Minimálisan csökken a szexuális vágy, főleg az első pár hónapban, a propeciatol, a minoxidil szinte teljesen mellekhatasmentes.
2020. szept. 20. 12:14
 15/15 anonim ***** válasza:

A kopaszodás leginkább anyai ágon öröklődik. Értsd: ha az anyai nagyapád, dédnagyapád, üknagyapád kopasz volt, vagy kopaszodott, nagy eséllyel te is fogsz. Nálunk apai ágon mindenkinek sűrű barna haja van, még a nagyapámnak is az volt 70 felett, apámnak is, apai nagybátyáimnak is, 50 felett.

Anyai ágon MINDENKI kopasz volt, nagyapám, anyám testvérei, azok fiai 30-40 évesen. Én is elkezdtem kopaszodni 24 évesen enyhén, most 35 évesen ott tartok, hogy középen fent már nagyon látszik. Így 7 éve 2 hetente letolom nullással. Előtte fésülgettem ide-oda, növesztettem, rázseléztem a foltra, de egy idő után már nem tudtam takargatni... Körszakáll+nullás gép = férfias

2020. okt. 21. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!