27 évesen középen ritkul a hajam,kopaszodom mit lehetne tenni? Minoxidil megoldás?
kopaszodásra az egyetlen biztos módszer a kasztrálás 8 évesen
na most szerintem a nemi élet és az orgazmus messze kárpótol az elvesztett hajért
A kopaszodás leginkább anyai ágon öröklődik. Értsd: ha az anyai nagyapád, dédnagyapád, üknagyapád kopasz volt, vagy kopaszodott, nagy eséllyel te is fogsz. Nálunk apai ágon mindenkinek sűrű barna haja van, még a nagyapámnak is az volt 70 felett, apámnak is, apai nagybátyáimnak is, 50 felett.
Anyai ágon MINDENKI kopasz volt, nagyapám, anyám testvérei, azok fiai 30-40 évesen. Én is elkezdtem kopaszodni 24 évesen enyhén, most 35 évesen ott tartok, hogy középen fent már nagyon látszik. Így 7 éve 2 hetente letolom nullással. Előtte fésülgettem ide-oda, növesztettem, rázseléztem a foltra, de egy idő után már nem tudtam takargatni... Körszakáll+nullás gép = férfias
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!