Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mennyi ideig tart egy prosztat...

Mennyi ideig tart egy prosztata vizsgálat? Tegnap voltam, és 0.5-1p volt a vizsgálat. Minden éven ennyi szokott lenni, másnál is ennyi?

Figyelt kérdés

2020. aug. 20. 18:42
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

20-as

Szomorú, hogy az önbecsülésed fontosabb mint az egészséged.

Nem olyan nagy dolog egy here vagy prosztata vizsgálat mint ahogy felfogod. Neked kellemetlen, de az orvos naponta rengeteg ilyet lát, neki ez átlagos. És miért nem tudnál tükörbe nézni egy ilyen vizsgálat után?

2020. aug. 21. 14:04
 22/25 anonim ***** válasza:
Hagyjuk, látom, nem jött át a mondanivalóm.
2020. aug. 21. 14:53
 23/25 anonim ***** válasza:
Apám sem járt, el nem tudta képzelni. Mikor ment akkor már küldték, fájt is, ráadásul mindenhogyan késő volt. Fél év szenvedés után elhunyt. Én utána elmentem magánhoz. NEM fájt! Érdemes ránézetni. Mikor már tünetes vagy, általában véged van. Apa ereje teljében ,alig 67 volt.
2020. szept. 5. 01:16
 24/25 anonim ***** válasza:
Értsd már meg, hogy nem a fájdalmon van a hangsúly...
2020. dec. 21. 18:24
 25/25 A kérdező kommentje:

Én értem amit mondasz, ugyan így voltam vele én is

(én biztos nem megyek urológushoz, ne nyúljon oda orvos, nem megyek akkor se ha bajom lesz stb...) mind addig amíg végig nem néztem, ahogy elviszi a szomszédomat a prosztatarák. Nem volt hajlandó orvoshoz menni akkor se amikor tünetei/fájdalmai voltak, amikor meg végül elment orvoshoz akkor már menthetetlen volt, 5 hónap múlva már a temetését szervezték...

Ez 3 éve történt, én azóta évi rendszerességgel járok urológushoz.

Az tény, hogy nem előzi meg a problémát a vizsgálat, de viszont időbe kiderül a probléma és jó eséllyel gyógyítható még. Mindenkinek maga felel a saját testéért, saját döntése hogy elmegy vagy nem megy el szűrésekre.

2020. dec. 22. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!