Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az alkoholista bátyám után...

Az alkoholista bátyám után véres a wc. Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

Nem full alkesz, tehát nincs taccson napi szinten, de sűrűn előfordul, és inni iszik mindennap.

Elég sűrűn észreveszem hogy vérfoltok vannak a wc peremén ha wczik.

Bocsi a gusztustalanságért, de ma hallottam hogy pukizgat a wcn, és miután mentem wcre, észrevettem hogy csomó apró vérpötty van a wcben, olyan mintha "sugárba" jött volna a vér belőle. Nagyon gusztustalan tudom. De félek hogy elkapok valamit tőle. Nagyon rossz a viszonyunk úgyhogy egyáltalán nem beszelunk, nemhogy ilyenről.

#WC #széklet #Vér és
2020. aug. 16. 19:06
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Kifosta a máját? Hte jó ég...

Amgy bátyám baromi egészségtelenul táplálkozik, rengeteg zsír, kenyér, csoki, chips, és persze a pia. Ő is fosik allandoan.

2020. aug. 18. 21:47
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

A májzsugor okoz aranyeret, mert a megkeményedett májon át nem tud folyni a vér a szív felé, ezért kerülôutat keres. Emiatt a köldök, végbél és nyelôcsô körüli vénák kitágulnak. A végbél körüli vénák lesznek az aranyerek. A nyelôcsô körüli vénákból is vérezhet, hányás után pl. De a legtöbb alkoholista erôs dohányos is, ami miatt lehet tüdôrákja, és véres köpete.

Lehet, hogy részegen elesett, és eleredt az orra vére.

Bármi lehet.

Az idült alkoholistáknak sokszor véralvadási zavara is van, mert a legtöbb alvadási faktor a májban termelôdik, és a tönkrement máj erre nem képes, így akár egy sima seb is jobban vérezhet náluk, mint másnál.

De ha magától nem akar orvoshoz menni, úgysem fog elmenni, mindegy, mit irogatunk itt.

2020. aug. 19. 04:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!