Az alkoholista bátyám után véres a wc. Mi lehet a baja?
Nem full alkesz, tehát nincs taccson napi szinten, de sűrűn előfordul, és inni iszik mindennap.
Elég sűrűn észreveszem hogy vérfoltok vannak a wc peremén ha wczik.
Bocsi a gusztustalanságért, de ma hallottam hogy pukizgat a wcn, és miután mentem wcre, észrevettem hogy csomó apró vérpötty van a wcben, olyan mintha "sugárba" jött volna a vér belőle. Nagyon gusztustalan tudom. De félek hogy elkapok valamit tőle. Nagyon rossz a viszonyunk úgyhogy egyáltalán nem beszelunk, nemhogy ilyenről.
Mindenképp gasztróra kell menni, mert rengeteg oka lehet és itt csak találgatunk. Azért ha rendesen van utána a wc-ben az nem kis adagról árulkodik.
Én csupán annyit tudok, hogy a piros vér az alsó taktusból származik pl végbél.
Ha vírus miatt nem lenne gasztró fogadás, akkor magánba uzsgyi.
Alkohol mióta okoz aranyeret? Könyörgöm gondolkozzunk már.
Pedig igen. Az állandó fosástól.
. Életmódbeli tényezők
Bizonyos esetekben a helytelen életmód számlájára írható a kellemetlen tünetek megjelenése.
Ezek közül a leggyakoribb a rostszegény, esetleg zsír- és fehérjedús, rendszertelen táplálkozás.
Egy másik gyakori ok az elégtelen folyadékfogyasztás. A rostszegény, rendszertelen táplálkozás valamint az alacsony folyadékbevitel székrekedés kiváltásán keresztül okozhatja a betegség kialakulását.
Ide sorolható még a túlzott fűszer-, alkohol- vagy kávéfogyasztás is.
Csak egy részét másoltam be. Az aranyérről szól.
Amúgy párom apja alkesz volt. Kifosta a máját. Májzsugora volt. Állandóan ivott 32 évesen halt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!