Miért van kintebb az egyik herém?
Figyelt kérdés
Észrevettem, mintha mostanában, bár lehet eddig is így volt csak nem figyeltem, hogy a jobb herém kintebb van mint a bal. Ezt úgy kell elképzelni hogy a testemtől kifele, elmozdítva a talajjal párhuzamos egyenesen. Úgy is mondhatnám, hogy a péniszem rajta fekszik a bal herémen, és a jobb herém a péniszem mellett van. Mi okozhatja a problémát?2020. júl. 18. 18:40
1/4 anonim válasza:
Nincs semmi probléma vele. Az a két here nem fér el teljesen egymás mellett, ezért az egyik előrébb van.
Van akinek az egyik lejjebb lóg.
Ennek biológiai oka van, de semmi problémád nincs.
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem mindkettő játszik, lentebb van a bal és előrébb a jobb... elképzelhető azért mert nagy darab vagyok és így férnek el a combomtol?
2020. júl. 18. 19:00
3/4 anonim válasza:
Semelyik páros szervünk nem szimmetrikus, teljesen normális.
4/4 anonim válasza:
Ennek az az oka,menet közben ne ütközzenek egymáshoz,mert az fájdalmat okozna .Semmi különösebb ebben nincs .A természet megoldotta ezt is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!